Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
fryzjer |
co powieci o salonie na dmowskiego przy solarium?prosze o opinie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: fryzjer |
hmm chodzi o 'modik' no kiedys byly tam dobre fryzjerki jednak juz nie pracuja wiec i przestalam tam chodzic od jakiegos czasu..przerzucilam sie na trendy na snaideckiego i polecam pania viole i edyte :)
|
|
polecam Datura na Nowogrodzkiej...
|
|
trudno cos doradzic,kazdy ma inne przyzwyczajenia....czasem i dobra fryzjerka cos spieprzy.JA CHODZE OD 8 LAT DO SALONU KOLO SZKOLY PODSTAWOWEJ NUMER 7,TAM PRACUJA CALY CZAS TE SAME FRYZJERKI,A I CENY SA ZNOSNE.POLECAM .
|
|
Ja polecam fryzjerkę na sikorskiego.....zawsze wychodze zadowolona :)
|
|
On nie pytał, kogo polecacie, tylko co sądzicie o konkretnym salonie, więc po co te zbędne komentarze ... Salon jest od niedawna, ale słyszałem jak narazie same pozytywne opinie, trudno cos więcej powiedzieć, za krótko są ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
No i ja powiedzialam i dodatkowo uzupelnilam wypowiedz..:P
|
|
Moja żona jest zadowolona z tego salonu.
|
|
na dmowskiego sa dwa salony...Modik cały i "Anna i Krzysztof"w bezposrednim sasiedztwie solarium...i jesli chodzi o anie i krzycha-polecam-fajni ludzie ,ceny tez spoko...
|
|
dziekuje za komenterze.pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |