Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Radio Club-Trance |
Witam wszystkich, jezeli chcecie posluchac lub Sciagnac troche najnowszej muzyki "roznej" poniewaz umnie znajdziecie kazdy rodzaj muzyki. W dziale Download znajdyje sie kilka przydatnych programow do zabawy muzyka tylko i wylacznie pelne wersje z dodatkami!! Natomiast w dziale Mp3 znajdziecie okolo 500 mb najnowszej muzyki kazdego rodzaju!! napewno kazdy znajdzie cos dla siebie!! A takze zapraszam do sluchania internetowego radia Club-Trance! gra 24/24. Adres strony to www.Club-Trance.xx.pl Pozdrawam All
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Radio Club-Trance |
Strona chodzi bardzo wolno, podobnie ściąganie mp3 - może do jutra udałoby mi się jeden kawałek przeciągnąć... + zmień layout... Pozdrawiam
|
|
A mi tam sciagnelo w 2 minuty :DDDDD
|
|
ehhhhhhhh strona sie dlugo laduje. Pierwsza ta co sie wyswietla wyglada ladnie ale nastepna z tymi 2 kolumani szarymi po bokach to bleee aaa radio wogole nie dziala winamp nawet sie nie laczy heh kichaaaa :D a o sciagniu mp3 nie ma wogole mowy tak do jutra moze bym cos sciagnol :D ===================================================== Czy ty jesteś graczem czy też może nie, Każdy z moich ludzi bardzo dobrze wie, Że ja jestem szejkiem, w moim mieście, Wznieście ręce w powietrze ===================================================
|
|
**** ciemna!!! wolno chodzi!!! nawet posluchac nie da rady bo sie laduje od ch.. czasu!!!
|
|
oh sorki to pewnie moja wina, zająłem całe pasmo widocznie bo w niecałe 2 godz pomiędzy 14 a 16 ściągnąłem 200 Mb mp3 :). radyjka nie próbowałem więc nie wiem. a co do strony to faktem jest że layout mógłby być inny nieco bo obecnie jest zbyt szeroko no mniej flasha. pozdro for all ps. kiedy nowa muzyka ?? Ave ![]()
|
|
to nie moja wina ze macie takie wolne lacza a jezeli narzekacie ze cos wam nie pasi to znajdz lepsza, natomiast wracajac do strony to wlasnie szykuje nowa wytryne w php wiec prosze cierpliwosci a jezeli ktos narzeka ze mu moj server wolno chodzi to juz jego brocha innym smiga a wam nie wasz problem:P A nowa muza bedzie dzis wieczorkiem!!
|
|
Mi się wogóle ta strona nie łąduje;/
|
|
to macie lipe ale juz w srode nowa witryna wiec spokojnie:P
|
|
Dobra juz dziala, ale tekst typu "Usuń wszystkie piosenki przed upływem 24 godzin od ich ściągnięcia, są to jedynie próbki tego co można nabyć na CD. Piosenki prezentowane na tej witrynie są jedynie promocja artystów. Autor strony nie ponosi odpowiedzialności za wykorzystanie piosenek niezgodnie z prawem obowiązującym w danym kraju. Tylko jeśli zobowiązujesz się do ich usunięcia utworów po upływie 24 h możesz ściągnąć jakikolwiek utwór ! W przeciwnym razie łamiesz prawo !" Ci nie pomoze i sie nie zdziw jak twoja strona pewnego dnia zniknie z sieci :P
|
|
nemo jezeli szukasz problemu to idz go poszukaj gdzie indziej.
|
|
djdylu nie bierz do głowy tych głosów, muza jest ok i to się liczy Ave ![]()
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |