Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polski Uniwersytet Wirtualny ?! |
Witam, Chciałbym się dowiedzieć co sądzicie o kształceniu w PUW-ie? Może ktoś z Łomży kształci się w tym Uniwersytecie i może coś więcej powiedzieć na temat kształcenia tam? Ja osobiście myślę, że to chyba dobra forma kształcenia dla np. matek, osób niepełnosprawnych, lub czasowo ograniczonych... Może forma kształcenia przez internet stanie się wkrótce bardziej popularną w Polsce skoro oszczędza to czas, pieniądze, a dyplom jest równoważny z dyplomem uzyskanym w uczelniach tradycyjnych... Ciekawa jednak jestem co Wy myślicie na ten temat? Pozdrawiam Wszystkich zainteresowanych tym tematem:-) Ps. podaję stronkę dla zainteresowanych www.puw.pl magia_2
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polski Uniwersytet Wirtualny ?! |
Ja też byłabym zainteresowana.
|
|
Re: Polski Uniwersytet Wirtualny ?! |
Monika.Sz. składanie podań jest do 29 lutego. Jest możliwosc przyjecia na wyzszy rok studiow-w przypadku gdy ktos ukonczył wczesniejsze lata nauki gdzie indziej. Sprawa wyglada dosc ciekawie bowiem odchodza np.: dojazdy na studia i koszty z tym zwiazane. Wydaje mi sie na "pierwszy rzut oka", ze panuje lepsza organizacja pracy niz na uczelniach tradycyjnych... magia_2
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |