Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ponownie Yam Caffe ...... |
powiem tak... dzis czyli ostatki poszedlem ze swoimi znajomymi do tzw yamki i co na poczatku bylo spoko bo chcieli wpuscic ale stolikow nie ma bo sa rezerwacje (to bylo ok 21:00) a ze kobiety musialy sei zastanowic to zeszlo jeszcze ok pol godziny wiec wracamy i co ?? cytuje " kobiety moga wejsc ale wy panowie niestety juz nie bo nie ma miejsc '' hmmm..... i jak to pojac ?? powiedzcie mi bo nie rozumiem... ale chyba ochrona w yam ze tak powiem wie co ma robic...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ponownie Yam Caffe ...... |
w czwartek byla lepsza akcja jakas dziewczyna byla chyba nacpana i skoczyla z lapami do kolezanki i co ochrona na to? "a co ja moge z tym zrobic?" tak zachowuje sie tzw ochrona? nie sadze
|
|
powinni tej naćpanej wybić wszystkie klawisze i przekopać żeby miała za swoje i loveley żeby był uradowany. Tak robi prawdziwa ochrona. dee_jay_alex a gdzie to się zastanawialiście w innym lokalu czy może na parkingu popijając wino na masce swojego wozu. Ostatki a ty chłopie miejsce może leżące chciałeś. Paranoja.
|
|
z takimi textami to pod konie !!! mario
|
|
Kultura ze strony ochrony, bo chcieli wpuścić kobiety i tyle, nie doszukujmy się tutaj niczego innego. Co do czwartkowego incydentu, jak nie wiecie, to nie gadajcie głupot, bo tak się składa, że mieliśmy stolik obok i żadna ochrona nie była potrzebna, a potem dziewczyny wróciły i kontynuowały zabawę. ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
makmarc dobrze ze jest osoba rozsadna i umiejaca sie wypowiedziec :)
|
|
ki h... wam każe tam łazić????co za matoły tyle pabów i knajp a Ci się na tą Yamę uwzięli
|
|
dee_jay_alex mam dla Ciebie kilka dobrych rad; wyślij dziewczyny do Premiera Pawlaka niech zaprotestują przeciwko ochronie z Yamy albo zakradnij się dzień wcześniej do tego niedobrego lokalu i ogłoś strajk okupacyjny lub głodówkę. Ja to Cię nawet trochę rozumiem szykowałeś i pucowałeś się cały tydzień żeby zabrać miłość swojego życia na ostatki do tego niedobrego lokalu, a tu taki wstyd - niedobrzy ochraniacze niedobrego lokalu nie wpuścili Cię do środka. Na co dzień pewnie zgrywasz przed swoja laska wielkiego cwaniaczka, a tu taka kompromitacja - było pobić tych wszystkich ochroniarzy - niech maja za swoje. Tylko Ty nie masz jaj, bo gdybyś je miał to nie płakałbyś tu teraz, że Cię nie wpuścili to tego niedobrego lokalu z niedobra ochrona itd. - sam w ten sposób się kompromitujesz. Uwaga do tego pana o gejowskobrzmiącym nicku: loveley sam chyba byleś naćpany, dziewczyna wprawdzie była wstawiona, ale nie stwarzała zagorzenia dla nikogo - no chyba, ze dla Ciebie, bo Ty i kobieta - ale to by było niesmaczne. _73_
|
|
Smart73 napisał(a): > dee_jay_alex mam dla Ciebie kilka dobrych rad; wyślij > dziewczyny do Premiera Pawlaka niech zaprotestują przeciwko > ochronie z Yamy albo zakradnij się dzień wcześniej do tego > niedobrego lokalu i ogłoś strajk okupacyjny lub głodówkę. Ja to > Cię nawet trochę rozumiem szykowałeś i pucowałeś się cały > tydzień żeby zabrać miłość swojego życia na ostatki do tego > niedobrego lokalu, a tu taki wstyd - niedobrzy ochraniacze > niedobrego lokalu nie wpuścili Cię do środka. Na co dzień > pewnie zgrywasz przed swoja laska wielkiego cwaniaczka, a tu > taka kompromitacja - było pobić tych wszystkich ochroniarzy - > niech maja za swoje. Tylko Ty nie masz jaj, bo gdybyś je miał > to nie płakałbyś tu teraz, że Cię nie wpuścili to tego > niedobrego lokalu z niedobra ochrona itd. - sam w ten sposób > się kompromitujesz. > Smart73, czy Ty sie aby za mocno nie napinasz?:) on powiedzial tylko jak bylo a Ty zaraz o jakiejs pucy, biciu ochroniarzy, strajku, glodowce??:> to chyba tylko Ty mogles wymyslic, a moze to cos z wlasnego doswiadczenia?:>;) ! co?
|
|
skoro nie chcą was wpuszczać to po jaką cholerę tam ciągle łazicie??? tego nie potrafię zrozumieć u ludzi... ja tam wole 54.
|
|
w ubiegłym tygodniu bodajrze wracając z innej knajpy niz owa yam... doznałam szoku i to wielkiego przechodząc obok. Zawsze wydawało mi się że yam to knajpa na poziomie, że ludzie, którzy tam przychodzą coś jednak sobą reprezentują...a tu niestety wielkie zdziwienie!! Dwóch kolesi przy wyjściu raz, że załatwiło swoje potrzeby fizjologiczne właśnie przed samym wejściem to po drugie trzymało swoje 'interesy' i robiło jak to się zwykło mówić 'sobie dobrze' ;/ rozumiem, że są różne potrzeby i różnych ludzi różne rzeczy kręcą,ale bez przesady ;/
|
|
mysle ze gdyby w yamy mogli wejsc ludzie wylacznie od 21 lat byloby tam wiecej kultury...
|
|
jak słucham biadolenia tych niewiast to mi się niedobrze robi. Płacze taki jeden z drugim, że go nie wpuścili. Co to się robi z tymi niby to facetami. Płacze taka pipa jaka to go krzywda spotkała. Benia skoro to było przed lokalem to może nie byli to klienci lokalu, czy tak powoli szłaś, że zdążyłaś zauważyć jak wychodzili i wchodzili, a może na twój widok sobie musieli ulżyć bo w innej knajpie oskubali cię z wdzianka. Jest dużo niejasności w twojej wypowiedzi: - robili sobie dobrze nawzajem, czy każdy z osobna? - robili to ręką, czy jeden drugiemu inną częścią ciała? - skorzystałaś z okazji czy przeszłaś bez większego zainteresowania? - było to dla ciebie wilkie przeżycie emocjonalne czy tylko pewien epizod który mógł się wydażyć nawet pod twoim domem? Skoro tak bardzo cię to zbulwersowało to najprawdopodobniej albo chciałaś się podpiąć i cię pogonili albo jesteś fantastką.
|
|
tak czytam co piszecie to jakąś patologią zalatuje z tego klubu nie piszcie tak bo chlopcom w sweterki w paski robi sie przykro he
|
|
lala 26-ta cyfra to chyba nie toje lata a wskaznik inteligencji
|
|
ja tam nie wiem o co wam chodzi z ta yama czepiacie sie... mysle ze jest w porzadku i ochroniarze rowniez:) pozdro :))))
|
|
lala26, o losie, chodzi o sam fakt, że ci kolesie nie wiedzieli co to toaleta. Przecież to XXI wiek a młodzi mężczyźni obszczywają ścianę lokalu, w którym się bawili (byli bez kurtek i wstawieni)??!! Ale ciebie takie widoki to pewnie nie wzruszają i uważasz,że to jest na porządku dziennym wymachiwanie swoim 'interesem' publicznie.
|
|
widzę, że dalej płaczecie nad własnym losem ... zorganizujcie sobie jakiś lokal dla pedałów, bo tak jak to lala26 zauważyła jesteście tylko niby facetami, żal mi Was PS: eMmmmemsy zwracając uwagę lali26 dałeś popis własnej inteligencji, nie pisze sie toja tylko Twoja ... a może Ty po prostu jej zazdrościsz _73_
|
|
to sie odezwali prawdziwi faceci.. z jajami.. <lol2> takie wyzywanie dodaje wam meskosci?:] ! co?
|
|
Autor: eMmmmemsy (---.dsl-static.scarlet.be) Data: 03-02-08 12:08 lala 26-ta cyfra to chyba nie toje lata a wskaznik inteligencji hahahahahaha INTELIGENT !! a co to jest 'wskaznik inteligencji' ???? dobrze, ze nie iloczyn... hahahahahaa zaluje, ze w Y nie ma selekcji takiej, jaka jest w normalnych klubach w wawie. choc wtedy, nawet przy okrojeniu jej kryteriow do 1/3, polowa by na pewno nie weszla do lokalu, a na to niestety lomza jest za malym miastem... smutne ale prawdziwe: chama ze wsi wygonisz, ale wieś z chama niekoniecznie pozdrawiam Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
smart wróć lepiej na ''brameczkę'' do Yamy i udawaj ochroniarza a nie Miodka hee to pierwsze ci lepiej wychodzi ps za nikim w tym smiesznym sporze nie mam zamiaru obstawać
|
|
Powiem Tak . jestem za dee_jay_alexem ..... to jest tzw Polityka pieniazka ..kazdy Kreci jak Moze . zawsze jakies zasady musza byc na tym polega komercja . w latach 90 tych razem z 2 Kolegow otwieralismy i gralismy we wszystkich dyskotekach w Lomzy i okolicach (BOLERO) (ULTRA), w naszym Radiu Lomza (pozdrowionka dla Pana Slawka ) apropos . bardzo fajny facet , potrafil docenic zemioslo . Fachu . . ITP ITD . i Wtedy to Byly czasy ..... teraz chyba juz niema PRZYJACIOL i kazdy kreci jak moze . NO chyba ZE kogoz wywioza na Lykad do Laslu jednaczewskiego .... no wiecie tak dla przemyslenia sytuacji DJ JORDAN LO 59 op Adam Lima Oscar
|
|
ps 2 hauzer aleś ty mieszczuch,dzieki Bogu i partii mamy jeszcze takich w Łomży-warszawiak ohooo
|
|
emememmss, czy jak ci tam; intelYgencie od belgijskich łopat; chyba zbyt doslownie odczytujesz niektore wypowiedzi, co znaczy, ze nie byly skierowane do ciebie. wiec ci wytlumacze, ze tu nie chodzi o pochodzenie, a o to co czlowiek soba reprezentuje, matołku. znam niejednego chama wychowanego w metropolii i z drugiej strony- powazne i wychowane osoby, ktore wychowywaly sie przy oborze. Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
kto kontynuowal to kontynuowal najwidoczniej miales nie te okulary na nosie co trzeba
|
|
dziwie sie ze z takimi wlosami sadlem na wierzchu i morda jak z chelwa ja wpuscili moim zdaniem powinna byc jakas selekcja
|
|
eMmmmemsy tak z ciekawości zapytam się; abstrahujący od Yamy czy byłbyś w stanie jakiemukolwiek bramkarzowi, w jakimkolwiek lokalu powiedzieć prosto w oczy "wróć lepiej na 'brameczkę'' , czy tylko na klawiaturze jesteś taki mocny ? A tak na marginesie, to chciałeś mnie obrazić czy bramkarzy z Yamy swoim podtekstem. _73_
|
|
smart nikogo nie mam zamiaru obrażać,bo choć macie nie za ciekawą opinię to muszę powiedzieć,że jakoś nie spotkałem się z jakimkolwiek dziwnym zachowaniem z waszej strony,wręcz odwrotnie-co mnie naprawde dziwi ;-) panie hauzer,chyba jeszcze sikacz dobrze nie odparował po wczorajszym co ;-) może pożyczyć ci 5 zyla na litra bezołowiowej-chyba starczy na dojechanie do centrum? postoisz na kukawie przy statku czy przy Gośce,a jak bedziesz miły to z oderwę sie od tej łopaty i dam ci drugą piątkę to se runde walniesz po Legionów dalsze napinanie nie ma sensu więc to wszystko co miałem do powiedzenia
|
|
Smart73 - a czy Ci dzielni bramkarze występują może w gali K-1 . Chętnie popatrzę na tych mocarzy jak walczą równy z równym , a nie ustawiają uczniaków. Tam mogą sobie rózne rzeczy opowiadać w twarz. No jak startują ??, czy to tylko uczniowsko -damscy bokserzy, co tak się napinają? Nie rozumiem żalu ludzi , którzy nie zostali wpuszczeni, na chu... tak beczeć na forum. Nie wpuścili , to nie wpuścili naciągnąć czapkę na uszy i zapierd.. dalej. W opisanym przypadku zastanawia jedno - dla dziewczyn było miejsce , a dla ich chłopaków juz nie. :)))))) To jest jajo, bo pomimo podjechanych klat , zapewne kajdanów na szyjach, nowych dresów trzeba się uciekac do takich sztuczek, aby ewentualnie cos wyrwać - inteligentne - duzo mówi o tych herosach z bramki. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
heh, wlasnie widac jakie masz ambicje: pomachac lopata, wrocic i stanac na kukawie swiezo odmalowanym golfem 3... mnie nie kreca takie rzeczy, wiec znow nie trafiles. milego niedzielnego wieczoru ;) Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
heeee dobre po takim dowcipie wieczór bedzie napewno udany,pozdrawiam wszystkich łomżyniaków nawet tych chamówi BLMów co śmigają Golfem 3-nie koniecznie odmalowanym
|
|
jak to fajnie że mnie nie ciągnie do tego bananowego lokalu uffff... pozdro
|
|
patrzac po wypowiedziach co niektorych ludzi to widac ze albo wola jeziorany albo nie wiem jaki inny lokal ale to juz mniejsza o to, bo nie o to mi chodzi i nie warto rzucac miechem jeden na drugiego ?? nie uwazacie ?? chcialem poruszyc temat bo jest dosc ciekawy ale chyba utwierdzam sie w zdaniu ze lomza jest zbyt mala i nie dorosla jeszcze do powaznych tematow ( nie mowie o wszystkich) ale to jest bol kazdy kazdego zna i niestety jak to ktos juz wczesniej napisal kasa rzadzi tak wiec nie ludzmy sie nie bedzie dobrze ://
|
|
hmm.. alex jakbys byl kobieta to bys wstedl hehehe yama jest jaka jest a ludzie i tak lubia tam chodzic tak samo rzym,, tyle gadania i pier...... czy to na personel czy innych stalych bywalcow a ludzie i tak tam przychodza bo jezeli wtopili sie juz w klimat lokalu to zadne negatywne opinie ''świerzakow'' tego nie zmienia.. a blotem obrzucaja sie tu chyba ludzie ktorych zal za dupe sciska ze im znowu w zyciu nie wyszlo.. jarus (mam nadzieje ze dobrze skojarzylam nick z twoja osoba :P ) taki juz jest po...ebany nasz narod i nic niestety na to nie poradzisz.. pozdrawiam wszystkich ola
|
|
Dzieki za fajna dawke rozrywki. Dawno sie nie moglem z jakichs glupot posmiac a tu wystarczy poczytac jak sie klocicie :D -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
loosac nie ludz sie ze kiedykolwiek wyczytasz tu cos madrego heee :P
|
|
a kto powiedzial ze jestem mezczyzna? hmm ciekawe
|
|
dee_jay_alex no teraz to przeszedłeś sam siebie, chciałeś poruszyć temat "bo jest dość ciekawy" ... wybacz mi moja półinteligencje, ale co jest ciekawego w tym, że nie wpuścili Cię do Yamy ? - bo jakoś za cholerę nie mogę tego pojąc. kulig Ciebie to chyba na zakupy do MediaMarkt nie wpuszczają, wiec Twoja solidarność z dee_jay_alexem jest uzasadniona. eMmmmemsy napisał trafną uwagę dotycząca tego tematu, słyszał nieciekawe opinie o bramkarzach z Yamy, ale sam nigdy niczego dziwnego w ich zachowaniu nie zauważył, wręcz odwrotnie ... PS: loveley ja na samym poczaku napisałem, że Ty mi raczej na geja wyglądasz niż na mężczyznę. _73_
|
|
tak ale ja jestem kobieta a nie mezczyzna wiec pomyliles sie co do tego
|
|
Nawet mi się tego wszystkiego czytać nie chce, ale nie rozumiem, po co znowu całe to gadanie i narzekanie. Dla mnie sprawa jest jasna. Chcesz się iść pobawić, to idziesz, wybierasz sobie klub i tyle, a to, jaka będzie zabawa zależy w dużym stopniu od Ciebie samego, bo też musisz się zachowywać na poziomie, a nie tylko patrzeć na innych. Po drugie, skoro nie chcą Was wpuścić, to darujcie sobie i idźcie gdzie indziej, w Łomży nie brakuje lokali. Ja jestem stałym bywalcem Yamy i nigdy złego słowa nie powiedziałem. Bo trzeba umieć się zachować i bawić. Po trzecie nie trzeba mieć 24-26 lub 30 lat, żeby być dojrzałym i umieć dobrze się bawić. Ja mam 20lat i jak większość moich znajomych z tego rocznika, chodzimy do yamy i zawsze bawimy się świetnie, także na to zasady nie ma żadnej. Proponuję zakończyć temat, bo jego kontynuacja i tak do niczego nie prowadzi. A wiecie czemu? Bo tak samo jak z wypadami do klubów, gdzie ludzie nie umieją się zachować i robią chlew, tak i tutaj na forum: każdy potrafi gadać na innego, ale nie na siebie. A może by tak zacząć myślenie od siebie? Myślę, że poziom i jakość tego forum zmieniłyby się na lepsze i skończyłoby się te użalanie nad pierdołami z tego forum. ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
zgadzam sie z Toba
|
|
loveley a ta dziewczyna co dostala to bylas Ty wiec nie pisz ze kolezanke :P :D
|
|
ja? chyba zartujesz gdybym to ja oberwala to tamta juz by z ta czupryna jak u kundla nie zyla
|
|
TEMAT UWAZAM ZA ZAMKNIETY THE END DRODZY PAŃSTWO
|
|
no nie a tak fajnie bylo _73_
|
|
A mnie spotkało w ostatki coś jeszcze gorszego. Chciałam się dobić po domowej imprezce w 7 kier i nawet drzwi mi nie otworzyli. Kratę sforsowałam ale drzwi mają mocne. To dopiero chamstwo. Z tego wszystkiego zrobiłam flaszkę na statku z ochraniaczami. Lux chłopaki. Następnym razem jak was do yamy nie wpuszczą to na statku spokojnie, bez nerwów, w miłym towarzystwie, na myjni można sobie pobalować.
|
|
Ale problemy... :D lol :D lol :D No ale cóż, 95% z Was to dzieci neostrady (ja też mam neo ale nim nie jestem) ![]() Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
dee_jay_alex - wszyscy łączą się z tobą w bólu....
|
|
czy jest jakas selekcja w yamie ?? czy wystarczy nie miec hamskich adidasow, bluzy z kapturem i dresów zeby wejsc?? no nie mowicie tylko ze muniac decyduje kto wejdzie a kto nie ??
|
|
Ale w tym wątku, że dla dziewczyn jest miejsce, a dla ich chłopaków już nie :))))) To akurat nikt nie pisze :)))))))Tylko wybiórczo, ze nie wpuścili :)))) a chyba o to autorowi tematu chodziło :)))))) " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
ja wywniskowałam, że najpierw chcieli ich wpuścić ale się nie zdecydowali. A potam okazało się, że brak miejc dla panów. Kulig lubisz bale samców? To jest normalne podejście, jest za dużo facetów to wpuszczamy tylko panie. Nie zgadzasz się z tym to idziesz dalej. Niestety ale tak jest na tym świecie, że to wokół nas się wszystko kręci. Wchodzisz na imprezę a tu prawie sami faceci i kompletny brak singielek. Wchodzisz czy zostajesz?
|
|
ja wywniskowałam, że najpierw chcieli ich wpuścić ale się nie zdecydowali. A potam okazało się, że brak miejc dla panów. Kulig lubisz bale samców? To jest normalne podejście, jest za dużo facetów to wpuszczamy tylko panie. Nie zgadzasz się z tym to idziesz dalej. Niestety ale tak jest na tym świecie, że to wokół nas się wszystko kręci. Wchodzisz na imprezę a tu prawie sami faceci i kompletny brak singielek. Zostajesz?
|
|
figlarka - trochę mnie rozbawiłaś. Dzieki, juz wiem jak jest na tym świecie. Cholera myślałem , że jak pójdę z żoną to mnie wpuszczą, a moze byc tak , ze zona- tak oczywiście może wejść, bo tam czekają najarane samce w domyśle znajomki i kumple bramkarzy.:)))))) A ja do domu, bo po co konkurencja - może i lepsza nawet :). Oj figlarka , figlarka - pocieszna jesteś:) I twierdzisz , ze tak jest na świecie, oj , oj chyba zacznę go zwiedzać :))) weselej niż filmie Bareji. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Cieszę się, że tak błachy post w moim wykonaniu cię rozbawił. Musisz mieć bardzo mało powodów do rardochy skoro wypisując głupoty w odpowiedzi na głupi temat troszkę cię rozbawiłam. Mam nadzieję, że wybierając się z żoną na imprezkę jak usłyszysz "brak miejsc" to poprostu pójdziesz do innego lokalu i nie będziesz miał okazji wysłuchiwać oferty panie proszę panowie do domu, albo masz białe skarpetki a dziś w białych nie wpuszczamy. Dla mie brak miejsc to brak miejsc i koniec i idę sobie dalej. A skoro piszesz o najaranych samcach to chyba lepiej jak jest ich w lokalu powiedzmy 50% a nie 90% tak jak to ty byś chciał, tylko, że wtedy jest dużo większe prawdopodobieństwo, że ktoś twojej żonie wpadnie w oko. I potem byś narzekał, że w yamie straszna lipa bo tylu najaranych samców, że ledwie żonę upilnowałem. Pa
|
|
na zmywak do anglii ludzie i potem do jamy sie pokażcie :D w oryginalnych ubrankach hehe ![]() Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Wstęp od 21 lat - dobry pomysł, ale gdzie miałaby się bawić młodzież pełnoletnia poniżej tego progu?????? Puki co w Yamie wpuszczają od 19 lat, panowie skrupulatnie sprawdzają dowody - A TAK NA MARGINESIE dziwne bo nie widziałem tam "ochrony w dresikach i kajdanami na szyi" - ale pewnie kulig wie lepiej. I zastanawia mnie po ch****j ochroniarz ma walczyć na galach K1 - co to zawody?????. Jeżeli kulig masz jaja do wypisywania takich głupot w sieci, powiedz im to w oczy - umów się na jakiś sparing - daleko nie trzeba szukać.
|
|
mustapha Ty nie masz jaj, dlatego chcesz sie z kuligiem i innymi umawiac na sparingi, a juz w gali to badeje pełne bys miał. Jest wiele innych dyscyplin w których mógłbyś się zmierzyc cieniasku, ale tylko chciałbys sparing :))))zapewne cwiczysz , to pokaz te jaja z równymi sobie. Nie twierdze , ze kazdy ochroniarz ma walczyc w gali K-1 , ale tylko Ci damscy bokserzy co tak wyskakuja do ludzi i jedynym ich rozwiązaniem jest sparing. chyba warto aby wreszcie się spróbowali. Im na ringu powiedz w twarz bohaterze od siedmiu boleści. Figlarka a Ty dalej z uporem nie chcesz zrozumiec co piszę. Albo sa miejsca , albo ich nie ma, wcześniej pisałem , ze jak nie było , to nie ma problemu i nie ma zalu, ale jak ochroniarze są tak "dowcipni ", to tylko pogratulować włascicielowi lokalu :))))) Uwierz mi , mojej zonie to trzeba zaimponować i to nie podjechana klatą i poziomem podstawówki:)))))) sadząc po Twojej wypowiedzi - Ciebie rajcuja tacy kolesie - wspólczuję. :) " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Nie no sorry - to ty masz jaja - w internecie :-) Tak myślałem - mocny na forum - gdzie nikt Cię nie zna, gdzie możesz napisać sobie wszystko. I czym ty chcesz zaimponować - komu????? Przynajmniej zabłysnąłbyś intelektem, napisałbyś coś mądrego, z sensem - a tak wysyłasz mnie na ring :-). Ciota jesteś i tyle. Napisz mi komu mam powiedzieć coś na ringu- bo nie zajarzyłem. Puki co to ty wylewasz jakieś smutki na forum i nie masz odwagi powiedzieć tego w realu. Nie wiem czym zaimponowałeś żonie, ale na pewno nie był to intelekt. Wszystko kojarzy Ci się z wyrywaniem lasek - pewnie już masz dość swojej starej i wyrwał byś jakąś świeżynkę tylko na co .... ????? Jedziesz ostro po chłopakach - uważaj abyś sie nie przejechał.
|
|
dee_jay_alex <-- doskonale Cie rozumiem... nawet ze względu na to ze sie dobrze znamy... pomimo, iż wiem ze bardzo lubisz ten lokal... ochrona jednak pozostawia dużo do życzenia... !!
|
|
Spoko maleńki ja nie wylewam smutków , tylko odnosze się rzeczowo do tego co ktos napisał. Dziwnym trafem nikt nie piesze na temat, tylko "bohaterskie": a powiesz mi to w twarz :))))) Jakie to żałosne spokojna Twoja rozczochrana. no własnie nie zajarzyłes:))))) i pewnie tak jest zawsze, radzę posiąść umiejętność czytania ze zrozumieniem. Posłuchaj pajacyku- lasek to ja w zyciu wyrwałem więcej niz ty masz na głowie włosów. A bokserów takich jak w Yamie , to widziałem jak srają po nogach gdy zobaczą dzielnicowego:)))) więc lec do tej tancbudy, bo nic w zyciu nie widziałeś cieniasie i ciesz się, że cię kołtunie wpuścili :)))))) " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
wybacz kulig ale to twój mózg - chociaż trudno w to uwierzyc, że jedna głowa potrafi wypisywac takie głupoty, także podejrzewam, że siedzicie w ramach rodzinnej rozrywki przed kompem wspólnie z żoną - sprowadził ten temat na najaranych samców, pisanie o ilości wyrwanych lasek, o swojej odwadze, czego to ty nie widziałeś. Jeśli faktycznie tak było - w co wątpie, bo krowa która dużo ryczy to mało mleka daje - to dzisiaj to już przeszłośc. Dzisiaj pozostaje ci tylko wypisywanie swoich frustracji na tym forum. Ale chłopie jest jeszcze szansa na to, że przynajmniej twoja żona jeszcze sobie przypomni stare dobre czasy. Załatw sobie jakaś robotę w Islandii, i nie zapomnij co miesiąc przesyłac euro na konto, bo w knajpach w Łomży ceny nie są może wygórowane ale jak żona dobrze skrzydła rozwinie, po wyrwaniu się z pod jażma swojego chorego męża to i do W-wy się wybierze.
|
|
nie dyskutuj z kuligiem, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
|
|
Zenia znasz to z autopsji :))))) Całe szczęście , ze nie musze się zniżac do Waszego poziomu. :))))) Moja żona , to od kilku lat grasuje po NY i Florydzie, niekiedy mnie zabiera na te figle , więc wiem jak powinny wyglądać. :)))) Dlatego śmieszą mnie, takie naiwne obrończynie swoich macho z Yamy z Łomży :))))))))) To dla Was świątynia rozrywki, żarliwie bronicie bo jak nie, to wrócicie do Jeziorka . :)))))) Taki awans pójdzie sie je..ć, taka kariera:))))) Rozumiem i kończę to jałową z Wami dyskusję, bo poziom waszej percepcji ogranicza się do BMW, meśka, dresów , wielkiej klaty i kajdana na szyji:)))))) Papa laski " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
" jak nie, to wrócicie do Jeziorka" a cała populacja jamy to 5% populacji Milano w Jeziorku hehe... no ale pewnie Jamowicze nadrabiają jakością po powrocie ze zmywaka z Anglii :D :D :D ![]() Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Bogu dzięki kulig, że już zakończyłeś swoje wywody. Jesteś tak żałosny, że nawet Twoja żona uciekła od Ciebie do NY i Florydę - o ile to w ogolę prawda. _73_
|
|
Kulig my sramy przed dzielnicowym a ty przed nami i wsio jest ok:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |