poniedziałek, 07 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co z tym gg-> gg.exe.

Siemka... Od paru dni nie moge włączyć gg. pojawia mi sie komunikat:
Brakuje skrótu gg.exe. Nie wiem co mam zrobić... Odinstalowywałam i ponownie instalowałam już kilka razy gg i nic... Miał ktoś taki problem lub wie ktoś co zrobić?? Plosss piszcie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co z tym gg-> gg.exe.

slaba z Ciebie informatyczka ja patrze, jak poprawnie nie potrafisz gadulca zainstalowac:)

ciekawe czy ty zawsze wszystko umiales zainstalowac informatyku ;] jak umiesz jej pomoc to normalnie napisz, nie cwaniakuj ;)

! co?

sciagnij inna wersje gadu gadu jesli nie instalujesz tego na dysku C: to zainstaluj tam !
pewnie masz zawirusowany komputer i moze kroic Ci pliki a jak to nie pomoze to zformatuj partycje C to zawsze pomaga :)

Łomża leży na Mazowszu !

Usuń wszystkie pliki z gg, w panelu sterowania a potem wyszukaj jeszcze przez opcję "wyszukaj" w "mój komputer" wyświetlą ci się jeszcze 2 albo 3 pliki, i usuń i ponownie zainstaluj gg.

To nie klikaj na skrót na pulpicie, który pewnie wskazuje na GG, które kiedyś było w innej lokalizacji, tylko wybierz z menu start :) Tyle tylko, że nowa instalacja powinna zastąpić ten skrót... Dziwne :) Ten kto proponuje format z powodu niedziałającego GG to jakiś desperat.

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Do Konrada.Może ona jest słabą informatyczką,ale dlatego prosi o pomoc na forum,które powinno służyć pomocą,a Ty dziecko przygotuj się do mądrego wystąpienia na forum tzn. umyj się i ząbki,przygotuj się na wykłady w szkole (szkoda,że nr 8 już dawno nie jest w Łomży tak bardzo popularna dla ludzi Twojego pokroju i inteligencji),daj na mszę i niech Ci wszyscy odpuszczą Twoją głupotę.Myślę,że to ostatnie skądś się wywodzi...patrz przysłowia polskie...

karturo

zainstaluj starsza wersje gg, ja uzywam tej starej bez tego je ba nego radia i je ba nego telefonu i smiga jak ta lala :D

pozdro 600 dzieciaki !!!!

[gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]

Oki tylko że ja już instalowałam starsze wersje gg... po drugie umniem zainstalować gg i już robiłam wszystko co tu napisaliście wcześniej kilkakrotnie macie jakieś inne propozycje...

Zainstaluj Tlena. Też ma GG.

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Kompleksowe wykończenia mieszkań. Łazienki, szpachlowanie, malowanie, sufity, zabudowy płytą k-g, elektryka, układanie paneli.
tel. 508448180
usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów i innych odp. bud. Kucie posadzek, tynków przycinanie drzewek ozdobnych, koszenie trawy, malowanie ogrodzeń, altan. Przeprowadzki.
tel. 500590581
różne
Sprzedam tanio kosiarkę spalinową. Sprzedam rower damkę.
tel. 793191250
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org