Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ATRAKCJE DLA DZIECI |
NA ULICY RZĄDOWEJ ALBO WOZIWOCKIEJ TAK NA ROGU JEST BUDYNEK TAM BYŁ KIEDYS SKLEM AGD PÓŻNIJ SKLEP MEBLOWY A NIEDAWNO CIUCHLAND.TERAZ OTWORZYLI TAM COŚ DLA DZIECI MOŻNA TAM ZROBIĆ URODZINY.BYŁ TAM KTOŚ JAK TO SIE NAZYWA .NIE MOGE TEGO ZNALESC W INTERNECIE.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ATRAKCJE DLA DZIECI |
po pierwsze naucz się trochę polskiego, a po drugie nie krzycz !!(czyt. duże litery), a po ostatnie jeśli dobrze pamiętam jest to : "Bajkolandia" pozdrawiam :)
|
|
To nie jest Bajkolandia, tylko Klub Dziecka :). Dla dzieci super miejsce! "Nie wystarczy tylko biegać lub trochę się starać, z naszym herbem na sercu trzeba zap...".
|
|
krisslks-dzięki za pomoc ale to nie jest Bajkolandia (tobie też napewno zdarza się robić błędy nie jesteś ideałem)
|
|
A i Klub Dziecka też to chyba nie jest bo w internecie nie mogłam nic znaleść
|
|
Na finałowym meczu o Okręgowy Puchar Polski 22.06.2011r na stadionie w Łomży rodzice mogą przyjść z dziećmi, ponieważ dla dzieciaków będzie rozstawiona dmuchana zjeżdżalnia. Tatusiowie będą mieli okazję obejrzeć mecz, a dzieci się w tym czasie pobawią. Środa 22.06.2011 godzina 18.00 Finał Okręgowego Pucharu Polski. ŁKS 1926 Łomża - Włókniarz Białystok. http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20127537
|
|
Klub Dziecka Bajlandia gdzie: Łomża ul. Woziwodzka 1 godzina rozpoczęcia: 10:00:00 W Dzień Dziecka zaczyna działalność nowy Klub Dziecka Bajlandia. Dlatego tego dnia przygotowaliśmy dla Państwa wiele atrakcji, konkursów oraz loterię fantową. Serdecznie zapraszamy. Dzieci i rodzice mają wstęp wolny. Jednak Bajlandia, a nie Bajkolandia sorry za pomyłkę
|
|
dziękuję za informację!
|
|
Nie ma za co, do usług :)
|
|
Nie znalazłem bardziej właściwego tematu, ale jeżeli szukacie atrakcji dla dzieci w jakimś mieście to polecam tą wyszukiwarkę: Pozytywka.com Ostatnio byłem na śląsku, a że kompletnie śląska nie znam to postanowiłem z tego skorzystać, świetna wyszukiwarka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |