Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
net na nowoprojektowanej?????????? |
witam wszystkich za tydzień przeprowadzam się na nowoprojektowaną czy ktoś powie mi czy tam neta muszę mieć z tepsy czy mam jakąś alternatywę np radiówka itp ew prosze o namiary gości montujących
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: net na nowoprojektowanej?????????? |
z netstera mozesz wziac. maja siedzibe na w.polskiego niedaleko nowoprojektowanej
|
|
a w którym miejscu moze jakiś namiar
|
|
www.netster.pl
|
|
czy tam neta muszę mieć z tepsy czy mam jakąś alternatywę Dla TPSA zawsze jest jakaś rozsądna alternatywa hehe.
|
|
Radiówkę możesz mieć. Siedzibę mają chyba na Kwiatowej, a najbliższy nadajnik na Kwadratowej.
|
|
wal na kwiatowa to cie nie przywiaza do siebie na 2 albo 3 lata umowa. -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
albo dzwon bo czasem mozesz klamke pocalowac; 508295688, 505506326 -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
Hey nowy sasiad sie szykuje fajno mam neta z netstera i jest git nie poblokowane porty ani nic w tym stylu pakiet 1mb wystarczająco starcza do potrzeb sciagania i bawienia sie netem ... wiec jak cos to idz do nich i sie spytaj maja swoja siedzibe w stokrotce na gorze bo na wojska polskiego zlikwidowali bioro .. jest tylko magazyn pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |