Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mikolajki |
Co zamierzacie kupić bliskiej osobie na mikołajki? Chyba że liczycie że i mikołaj coś jej przyniesie. Jak byłam mała(jeszcze za czasów stania w ogonku i braku papieru toaletowego) to dostawałam notesik i ołówek od mikołaja- Niestety też na biegunie lub jak kto woli w Laponii nic w sklepach nie było hehe i nawet on musiał stać w ogonku po takie pierdułki.Ale miło to wspominam-te prezenty a nie czasy:D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mikolajki |
...a może inaczej...... ...co byście chcieli na Mikołajki otrzymać...? Mimo, że podobno duży już ze mnie chłopiec, to nadal lubię samochody i bardzo by mnie ucieszył dowolny (na początek) Ford Mustang <'79. :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Teraz jest problem co kupić dzieciom, większość już mają, a i pieniędzy nie za wiele...
|
|
Dobra czekolada w zupelnosci wystarczy:) Przynajmniej mi - duzemu dziecku:))) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Najlepiej to bym troche wolnego chcai dostac od Mikolaja. Prosze, niech ktos za mnie idzie do pracy :|
|
|
Pracowalam takze....ale...byl to mily dzien. Taki inny od wszystkich;)) Bardzo mily;)Pozdrawiam jeszcze mikolajkowo:) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |