Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Yam Cafe _ Karaoke |
Siema Wszystkim :D::D:D Wczoraj BYłem w yamie Cafe ( karaoke) i pod koniec imprezy Prowadzący ogłosił konkurs .Nagrodą są dwa krzyże( w Yamie 2 X 100 zł :D) do zgarnięcia .Na dużym ekranie telewizora było napisane anie nie był podany numer na który sie wysyła esemes aby sie zgłosic do zabawy :D Wie ktoś cośna ten temat :D Prosze o opinnie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Yam Cafe _ Karaoke |
super
|
|
518 64 10 80 Przez kolejnych 10 czwartków do wygrania 200zł. W 11 tygodniu finał do wygrania 500zł plus rzeczowe od sponsora(Sobieski, Lech). Głosowanie będzie się odbywało na zasadzie wysyłania sms-ów na ekran pod wskazany numer z imieniem uczestnika. Wynik wyświetlany na bierząco na telebimie. Wszystkich chętnych prosimy o wysłanie sms-a pod wskazany numer. Koszt sms-a jak za zwykły w danej sieci.
|
|
szkoda że w tym karaoke nie majo piosenki: Posłuchajcie ludzie opowieści mej, o butelce która pokochała mnie, była piękna przeźroczysta, a na imię miała czysta, ze czterdzieści procent miała może mniej Ref. Wódko ma wódko ma wódko ma, któż bez ciebie sobie w życiu radę da, jesteś miła, chociaż żrąca, ale dobra i pachnąca ja bez ciebie nie potrafię dłużej żyć/2x 2. Kiedy pierwszy raz poznałem zapach ten, to odrazu zrozumiałem kocham cię, wziołem kielich drżącą ręką, powiedziałaś mi butelko, powiedziałaś, że ty także kochasz mnie Ref. Wódko ma wódko ma wódko ma, któż bez ciebie sobie w życiu radę da, jesteś miła, chociaż żrąca, ale dobra i pachnąca ja bez ciebie nie potrafię dłużej żyć/2x 3. Piję wino piję wino, czuję miód, ale ciebie muszę uznać jako cud cóż że rano leczy kaca, gdy wieczorem smak powraca, a we winach moge tylko dostać cię Ref. Wódko ma wódko ma wódko ma, któż bez ciebie sobie w życiu radę da, jesteś miła, chociaż żrąca, ale dobra i pachnąca ja bez ciebie nie potrafię dłużej żyć/2x 4. Na tym nadszedł koniec opowieści mej, o butelce która pokochała mnie, była miła przeżroczysta, a na imię miała czysta, ze czterdzieści procent miała, może mniej Ref. Wódko ma wódko ma wódko ma, któż bez ciebie sobie w życiu radę da, jesteś miła, chociaż żrąca, ale dobra i pachnąca ja bez ciebie nie potrafię dłużej żyć/2x i piosenki Moja dumka:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
|
|
hahaha dobra nutka ''bajeranty-wodko ma'' tak sie nazywa ta piosnka,hey
|
|
Moja dumka!! qdźwa sam bym to zaśpiewał w yamie. W domu tylko to mam aktualnie w winampie :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |