Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tłusty czwartek |
Czy "ten" dzień będzie 31? I tak z przymrużeniem oka, gdzie będzie można kupić najtaniej pączki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tłusty czwartek |
Tak ,Tłusty Czwartek już w ten czwartek przypada, za tydzień we wtorek jest ostatni dzień Karnawału, we środę - Środa Popielcowa i zaczyna się okres postu. Także niedługo następne święta (mam nadzieję, że bez śniegu, bo zimy jak było, tak nie ma). Pączki - pyszności, sama zrobię w domu ;)
|
|
chcesz kupic hurtowo? bo jezeli tam to piekarnia... sa jeszcze male ciastkarnie...ktore robia bardzo pyszne paczki i duzo wieksze niz normalne...ale trzeba wiecej zaplacic...oczywiscie taniej wychodzi niz dwa kupic:) ale pieka je tylko na specialne okazje...jakim jest np czwartek:) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Nie lubię pączków a poza tym nie chce byc gruby !
|
|
a kiedy święta? wszystko to przyśpieszyło jakoś...
|
|
Powiedziałabym, że kupuję pyszne pączki w ABC, ale czy jak to powiem, to starczy dla mnie ?
|
|
nie, to sprawi że zaraz skrytykujemy ABC i te pączki śmierdzące:)))
|
|
najlepsze i najtansze paczki itp pysznosci sa przy dworcu na rogu taki maly sklepik biale dzwi naprawde polecam nie czesto tam bywam niestety :(
|
|
A nie lepiej zrobić samemu?
|
|
jak miło :))
|
|
nie chodzi tu o to kto lubi, czy nie lubi...tylko gdzie kupic... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Nie najtaniej, tylko nasmaczniej, ja tam tego dnia nie żałuję sobie pączków ani kasy na nie, muszą być świeże i obowiązkowo z lukrem, czyli tradycjnie. ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Piekarnia Okruszek na przykoszarowej lub przy szpitalu jak dla mnie najlepsze ;]
|
|
w okruszku kiedys zaplacilem za paczka 1 zl...a obok po 65 gr to az osiwialem... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
okruszek ?? ty wiesz co ty gadasz ... najgorsze ścierwo w Łomży. Kiedyś nawet w miarę mają ceny, a teraz chcą za zwykłe pieczywo kokosy... ludzie zastanóci się co piszecie. Ja osobiście też polecam ten sklepik na rogu na dworcu.
|
|
Ludzie ale środa popielcowa wypada 6.02.2008
|
|
No i co w tym dziwnego ze 06? ;> ??
|
|
A ja lubie pączki od Cendrowskich:) (Może zrobiłam błąd w nazwisku?Nie wiem. Jeśli tak to sorki:)) G a z e l a
|
|
Zgadzam się z Gazelą, faktycznie mają dobre pączki, tylko trzeba będzie trafić, żeby były, bo tam rozchodzą się błyskawicznie. A Okruszek ... szajs jakich mało, od dawno nie kupujemy pieczywa z Okruszka, bo jest poprostu nie dobre. ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
do lukasz92, i to z tego że i tłusty czwartek jest za tydzień a nie 31.01 czyli jutro
|
|
nie lubię pączków. oc za posrane święto ;p wolałabym dzien czekolady wedla
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |