Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TUKAC - po tym jak odemnie dostał próbuje się wyżyć wszelkiemi sposobami! |
Pragne poinformować że na moich hostach pojawiły się komentarze TUKACA, który w ten sposób próbuje się na mnie odegrać za to że nie dawno dostał ode mnie po mordzie. DLatego prosiłbym traktować jego wypowiedzi na moich hostach z przymróżeniem oka - a rozmowa gg to fikcja którą stworzył z kolegami z akademika, aby ośmieszyć mnie co mu się nie udało. MARCIN
|
Re: TUKAC - po tym jak odemnie dostał próbuje się wyżyć wszelkiemi sposobami! |
hmm tak oczywiscie czlowieku niedawno to znaczy kiedy ? moze z 10 lat temu ? hmm tym bardziej ze ja nic takiego nie pamietam , hmm no widac ze ty mas zproblemy z glowo, a rozmowa nie jest wytworem wyobrazni lool , od tego so probramy by sprawdzic logi i przesyl danych na laczach by sprawdzic kto do kogo wysylal jakie informacje, wes nie pisz nic wiecej bo jestes smieszny jestem pelen podziwu dla pewnych osob. n/c . its very intresting :P pozdro mokotow i goclaw :)
|
Dwa tygodnie temu nie 10 lat temu, rozumiem Cię wkońcu uczysz się na prywatnych studiach bo na dzienne nie mogłeś się dostać (...). MARCIN
|
hehe 2 tygodnie temu ??? o czym ty muwisz lool ? a jak taki madry to sie wes i dostan lamko i nie *******: bo amture to jestem na 100 % przekonany ze u ciebie bylo z przekretem heheh no chyba ze dla dzieci specjalnej troski dajo latwiejszo, w stylu pokoloruj , narysuj... hmm czy mi sie wydaje ze ty lool mi zazdroscisz tego cvizy i nie tylko ??? loolu skoncz bo na prawde piszesz takie glupoty jakich malo, a co do twojej matury , ciekawe co bys dostal jak by ci przyszlo pisac za rok , i nie pomogla by nawet mamusia wiec sie zastanow, bo ja moglekm isc na prawo do bialego na zaoczne ale to by bylo bez zensu ---> UWB dlatego wybralem ta szkole bo przynajmniej konczac kierunek ktury wybralem mam na 80 % prace w swoim zawodzie, podczas gdy ty bedziesz wypasac swinie lub kombinowac jak zostac bialym murzynem w usa jestem pelen podziwu dla pewnych osob. n/c . its very intresting :P pozdro mokotow i goclaw :)
|
jak noob to noob czy ty wogule wiesz co to jest host ????? Pragne poinformować że na moich -----> hostach <----- pojawiły się.... i jak tu nie twierdzic ze on ma jakies problemy ze samym sobo , a na dodatek jest zielony hmm to ile ty masz tych "hostow" >???? hehehh rofl :o) jestem pelen podziwu dla pewnych osob. n/c . its very intresting :P pozdro mokotow i goclaw :)
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ten wątek jest zamknięty |