Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KOMENTARZE REDDSA PO MOICH WYPOWIEDZIACH |
hehe po tym jak se wypowiedzialem na forum lookajcie co przyszlo mi na gg": mamm sie smiac czy plakac ?? rofl OGON[FAnTASTA No 1][ZE WSI] (16:49) ********** z mojego forum OGON[FAnTASTA No 1][ZE WSI] (16:49) znajdź sobie jakieś w Wawie OGON[FAnTASTA No 1][ZE WSI] (16:49) kapisz TRUKAC (16:50) lool? OGON[FAnTASTA No 1][ZE WSI] (16:50) Pipa OGON[FAnTASTA No 1][ZE WSI] (16:50) Tu Mnie Pocałuj <****> OGON[FAnTASTA No 1][ZE WSI] (16:50) ale nie wpierdalaj się skoro nie wiesz o co chodzi OGON[FAnTASTA No 1][ZE WSI] (16:51) 4lomza - jej właścicielem jest kumepl gostka który ma Intertor OGON[FAnTASTA No 1][ZE WSI] (16:51) i może sobie na coś takiego pozwalać heheh prosze o komentarze, ty a ty mas zjakies upravnienia admina ze muwiesz ze te forum jest twoje ?? p.s heheh n/c po raz n-ty a co mnie to obchodzi loolu ? jestem pelen podziwu dla pewnych osob. n/c . its very intresting :P pozdro mokotow i goclaw :)
|
Re: KOMENTARZE REDDSA PO MOICH WYPOWIEDZIACH |
a jak chcecie dalszo czesc rozmowy to zapraszam na moje gg^^ : 4364985 hehe czemu on jest taki smieszny ? jestem pelen podziwu dla pewnych osob. n/c . its very intresting :P pozdro mokotow i goclaw :)
|
Trukac rozumiem że chcesz się odgryźć na mnie po tym jak dostałeś w nos i poszła CI krew, ale miałem wtedy ubaw jak z krwawiącym nosem pobiegłeś w piaskownicę heheheeh, ale to nie miejsce i czas aby wspominać tamto wydarzenie. Jak chcesz o tym pogadać to mozemy się spotkać i załatwić to jak mężczyźni chyba że znów będe CIę musiał szukać u mamusi w mieszkanku - You are Chicken. MARCIN
|
Trukac rozumiem że chcesz się odgryźć na mnie po tym jak dostałeś w nos i poszła CI krew, ale miałem wtedy ubaw jak z krwawiącym nosem pobiegłeś w piaskownicę heheheeh, ale to nie miejsce i czas aby wspominać tamto wydarzenie. Jak chcesz o tym pogadać to mozemy się spotkać i załatwić to jak mężczyźni chyba że znów będe CIę musiał szukać u mamusi w mieszkanku - You are Chicken. MARCIN
|
omg czlowieku ty masz rozdwojenie jazni czy co ? o czym ty wogule do mnie muwisz ? ty powinienes sie leczyc chyba bo ci chyba ta matura z niemca to na muzg padla i myslisz ze jestes jakis fafarafa ? jak masz jakis problem to muw a nie wypisujesz jakies historie z dziecinstwa. czy tu wogule rozumiesz co piszesz ? jestem pelen podziwu dla pewnych osob. n/c . its very intresting :P pozdro mokotow i goclaw :)
|
Widzisz tylko winny się broni. Gdyby to nie była prawda to byś się aż tak nie tłumaczył buheheheeh widzisz dlaczego wtedy uciekałeś zamiast stanąć normalnie do pojedynku jeden na jednego, przynajmniej byś sie nie pochańbił. MARCIN
|
ja juszwiecej nic nie pisze bo ten lool to jest niezly przkret, heheh 5 z matury z niemca buahaha , koles mamusia sprawdzala ? hehe ciekawe jak bys to zdal za rok lool whose is redds: ip:83.16.187.10 host: ahf10.internetdsl.tpnet.pl a net jak widac: pasno wykupione od tp: % This is the RIPE Whois server. % The objects are in RPSL format. % % Rights restricted by copyright. % See http://www.ripe.net/ripencc/pub-services/db/copyright.html inetnum: 83.0.0.0 - 83.31.255.255 org: ORG-PT1-RIPE netname: PL-TPSA-20031203 descr: Polish Telecom descr: PROVIDER Local Registry country: PL admin-c: KP21-RIPE admin-c: TK569-RIPE admin-c: JS1838-RIPE tech-c: TPHT notify: konradpl@zt.piotrkow.tpsa.pl status: ALLOCATED PA remarks: In case of abuse contact abuse@telekomunikacja.pl mnt-by: RIPE-NCC-HM-MNT mnt-lower: TPNET mnt-lower: AS5617-MNT mnt-routes: AS5617-MNT changed: hostmaster@ripe.net 20031203 changed: hostmaster@ripe.net 20040121 # pl.tpsa.jaro via https://lirportal.ripe.net changed: hostmaster@ripe.net 20040121 # pl.tpsa.konrad via https://lirportal.ripe.net changed: hostmaster@ripe.net 20040129 # pl.tpsa.wrzesien via https://lirportal.ripe.net source: RIPE route: 83.0.0.0/11 descr: TPNET descr: for abuse: abuse@tpnet.pl origin: AS5617 mnt-by: AS5617-MNT changed: nabn@tpnet.pl 20031202 source: RIPE organisation: ORG-PT1-RIPE org-name: Polish Telecom org-type: LIR address: TP S.A. Centrum Systemow Teleinformatycznych address: ul Nowogtodzka 47 A address: 00-695 Warszawa address: Poland phone: +48 22 625 74 96 phone: +48 44 4480030 fax-no: +48 22 625 23 83 fax-no: +48 44 47 35 72 e-mail: konradpl@zt.piotrkow.tpsa.pl admin-c: KP21-RIPE admin-c: JS1838-RIPE admin-c: TK569-RIPE admin-c: TW880-RIPE mnt-ref: TPNET mnt-ref: RIPE-NCC-HM-MNT mnt-by: RIPE-NCC-HM-MNT changed: hostmaster@ripe.net 20040415 source: RIPE role: TP S.A. Hostmaster address: TP S.A. "POLPAK" address: ul. Nowogrodzka 47A address: 00-695 Warszawa address: Poland phone: +48 22 6252383 fax-no: +48 22 6225182 e-mail: hostmaster@tpnet.pl trouble: Network problems: hostmaster@tpnet.pl trouble: Abuse and spam notification: abuse@telekomunikacja.pl trouble: DNS problems: dns@tpnet.pl trouble: Routing problems: registry@tpnet.pl admin-c: TK569-RIPE tech-c: TK569-RIPE tech-c: JS1838-RIPE nic-hdl: TPHT remarks: ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! remarks: Please send spam and abuse notification only to abuse@telekomunikacja.pl remarks: ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! mnt-by: TPNET changed: hostmaster@tpnet.pl 20030122 changed: hostmaster@tpnet.pl 20030904 source: RIPE person: Tomasz Kielb address: TP S.A. - POLPAK address: ul. Nowogrodzka 47A address: 00-695 Warszawa address: POLAND remarks: ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! remarks: remarks: In case of abuse (intrusion attempts, hacking, remarks: spamming or other unaccepted behavior) from remarks: TP S.A. address space, please contact only to: remarks: remarks: abuse@telekomunikacja.pl remarks: remarks: ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! phone: +48 800 120 810 phone: +48 800 120 811 fax-no: +48 22 5230178 e-mail: Tomasz.Kielb@telekomunikacja.pl nic-hdl: TK569-RIPE mnt-by: TPNET changed: tkielb@cst.tpsa.pl 19970730 changed: tkielb@cst.tpsa.pl 20011003 changed: tomasz.kielb@telekomunikacja.pl 20021129 changed: tomasz.kielb@telekomunikacja.pl 20030114 changed: hostmaster@tpnet.pl 20030904 source: RIPE person: Jaroslaw Salamon address: TP S.A. -POLPAK address: ul. Nowogrodzka 47A address: 00-695 Warszawa address: POLAND remarks: ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! remarks: remarks: In case of abuse (intrusion attempts, hacking, remarks: spamming or other unaccepted behavior) from remarks: TP S.A. address space, please contact only to: remarks: remarks: abuse@telekomunikacja.pl remarks: remarks: ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! phone: +48 800 120 810 phone: +48 800 120 811 fax-no: +48 22 5230178 e-mail: Jaroslaw.Salamon1@telekomunikacja.pl nic-hdl: JS1838-RIPE mnt-by: TPNET changed: tkielb@cst.tpsa.pl 20000727 changed: hostmaster@tpnet.pl 20030904 changed: hostmaster@tpnet.pl 20031211 source: RIPE person: Konrad Plich address: TP S.A. CST POLPAK address: ul. Sienkiewicza 9 address: 97-300 Piotrkow Tryb. address: Poland remarks: --------------------------------------------- remarks: In case of abuse (intrusion attempts, hacking, remarks: spamming or other unaccepted behavior) from remarks: TP S.A. address space, please mail only to: remarks: abuse@tpnet.pl remarks: ---------------------------------------------- phone: + 48 44 6480030 fax-no: + 48 44 6473572 e-mail: konradpl@piotrkow.tpsa.pl nic-hdl: KP21-RIPE mnt-by: AS5617-MNT changed: konradpl@piotrkow.tpsa.pl 20031001 source: RIPE i jusz skoncz bo jestes zalosny i nie pisz lool ze ja sie ciebie boje bo to jest smieszne taki jak ty sam jestes jestem pelen podziwu dla pewnych osob. n/c . its very intresting :P pozdro mokotow i goclaw :)
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ten wątek jest zamknięty |