Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie na nauke tańca? |
Gdzie są fajne miejsca gdzie można byłoby pouczyć się np tańca nowoczesnego albo w ogóle żeby się gdzieś poruszać (nie mówię o klubach itp) i ile to kosztuje?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie na nauke tańca? |
Taniec nowoczesny, slyszalem ze cos jest w MDKu ale nie powiem dokladniej bo nie wiem, zawsze mozesz pojsc sie zapytac.
|
|
heh. normalnie bym zjechał za to że nie użyłeś wyszukiwarki na forum bo temat był wiele razy... ale jej już nie ma :D
|
|
W siłowni Ewa sa lekcje tańca nowoczesnego.
|
|
W siłowni Ewa są zajęcia z tańca nowoczesnego.
|
|
w mdk cos tam jest. Wydaje mi sie ze slyszalam ze jest funky jazz i hiphop.
|
|
W siłowni Ewa. Kurs podobno prowadzi Chakiel z Cihopką. Tak słyszałem.
|
|
To źle słyszałeś. Ja prowadzę tam zajęcia i nie jestem ani Chakielem, ani Cichopką. :)
|
|
Witam! Ja ostatnio dostałam ulotkę ze Studia Tanca"MAXDANCE". Mają dość ciekawą ofertę. Szkoda tylko, że brak jest cennika. Moge podac stronke tego studia www.maxdance.pl magia_2
|
|
Przepraszam poprawiam się cennik jest... magia_2
|
|
niom dolakdnie...podobno od 14 stycznia ruszaja....wiec wpadnij tam gdzie jest siedziba tanca i sie dowiedz co ijak....
|
|
a na stronie ich fili w Białymstoku niby jest cennik ale mi sie nie chce włączyć nie wiem jak wam...
|
|
a w "Ewie" jak jest z grupami? wszyscy chodzą do jednej czy jest kilka? heh
|
|
Jeśli ktoś wie ile kosztują zajęcia w "Ewie" i innych miejscach i ile jest zajęć w miesiącu to byłabym wdzięczna... Ja niestety patrząc na cennik MaxDance wiem już, że nie będziemy mogli sobie pozwolić z mężem na taki kurs...a szkoda...220zł za kurs dla pary np. dla początkujących to dla mnie byłby spory wydatek... magia_2
|
|
Odpowiadam na pytania. W Ewie są dwie grupy wiekowe: młodzieżowa i dorosła. Zajęcia sa dwa razy w tygodniu po godzinie zegarowej. Miesiąc zajęć kosztuje 45 zł. Serdecznie zapraszam.
|
|
z tego co wiem...ceny w maxdance beda inne jesli chdozi o łomze.....niz w cenniku na strnce...jakie podano
|
|
hej :) ja uczestnicze w zajęciach w MDKDŚT w Łomzy na wojska polskiego i powiem ze panuje tam bardzo sympatyczna atmosfera:) tworzone tam sa formacje taneczne dla ludzi którzy zyją tym tancem... jest tzw "nabór" to jest grupka młodziezy ktora uczy sie choreografi pod okiem dobrego instruktora :) UWAGA!!! są takze organizowane warsztaty (dla niewiedzących to są takie zajecia) z intruktorami z całego świata, np z Justyną z Lodnyną, albo Marvinem :) W MDK są zajecia z break dance (dla chłopaków) i hh/new style Uczymy sie takze innych styli tanca jak np hause czy dance school (albo hool) nie pamietam dokąłdnie jak to sie pisze;) ZAPRASZAM :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |