czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie na nauke tańca?

Gdzie są fajne miejsca gdzie można byłoby pouczyć się np tańca nowoczesnego albo w ogóle żeby się gdzieś poruszać (nie mówię o klubach itp) i ile to kosztuje?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie na nauke tańca?

Taniec nowoczesny, slyszalem ze cos jest w MDKu ale nie powiem dokladniej bo nie wiem, zawsze mozesz pojsc sie zapytac.

heh. normalnie bym zjechał za to że nie użyłeś wyszukiwarki na forum bo temat był wiele razy... ale jej już nie ma :D

W siłowni Ewa sa lekcje tańca nowoczesnego.

W siłowni Ewa są zajęcia z tańca nowoczesnego.

w mdk cos tam jest. Wydaje mi sie ze slyszalam ze jest funky jazz i hiphop.

W siłowni Ewa. Kurs podobno prowadzi Chakiel z Cihopką. Tak słyszałem.

To źle słyszałeś. Ja prowadzę tam zajęcia i nie jestem ani Chakielem, ani Cichopką. :)

Witam!

Ja ostatnio dostałam ulotkę ze Studia Tanca"MAXDANCE". Mają dość ciekawą ofertę. Szkoda tylko, że brak jest cennika. Moge podac stronke tego studia www.maxdance.pl

magia_2

Przepraszam poprawiam się cennik jest...

magia_2

niom dolakdnie...podobno od 14 stycznia ruszaja....wiec wpadnij tam gdzie jest siedziba tanca i sie dowiedz co ijak....

a na stronie ich fili w Białymstoku niby jest cennik ale mi sie nie chce włączyć nie wiem jak wam...

a w "Ewie" jak jest z grupami? wszyscy chodzą do jednej czy jest kilka? heh

Jeśli ktoś wie ile kosztują zajęcia w "Ewie" i innych miejscach i ile jest zajęć w miesiącu to byłabym wdzięczna... Ja niestety patrząc na cennik MaxDance wiem już, że nie będziemy mogli sobie pozwolić z mężem na taki kurs...a szkoda...220zł za kurs dla pary np. dla początkujących to dla mnie byłby spory wydatek...

magia_2

Odpowiadam na pytania. W Ewie są dwie grupy wiekowe: młodzieżowa i dorosła. Zajęcia sa dwa razy w tygodniu po godzinie zegarowej. Miesiąc zajęć kosztuje 45 zł.
Serdecznie zapraszam.

z tego co wiem...ceny w maxdance beda inne jesli chdozi o łomze.....niz w cenniku na strnce...jakie podano

hej :) ja uczestnicze w zajęciach w MDKDŚT w Łomzy na wojska polskiego i powiem ze panuje tam bardzo sympatyczna atmosfera:) tworzone tam sa formacje taneczne dla ludzi którzy zyją tym tancem... jest tzw "nabór" to jest grupka młodziezy ktora uczy sie choreografi pod okiem dobrego instruktora :) UWAGA!!! są takze organizowane warsztaty (dla niewiedzących to są takie zajecia) z intruktorami z całego świata, np z Justyną z Lodnyną, albo Marvinem :)
W MDK są zajecia z break dance (dla chłopaków) i hh/new style
Uczymy sie takze innych styli tanca jak np hause czy dance school (albo hool) nie pamietam dokąłdnie jak to sie pisze;)
ZAPRASZAM :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org