Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Znaleziono pieska |
brazowo - czarny kundelek,sliczne slepia,umie chodzic na smyczy,bardzo grzeczy(suczka)...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Znaleziono pieska |
Ile jeszcze tych piesków znajdziecie?? -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
a ja bym takiego malego pieska przygarnol najlepiej rasowego...
|
|
markac badz moim pieskiem hau hau :P Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
"a ja bym takiego malego pieska przygarnol najlepiej rasowego..." I to w dodatku z rodowem, po szczepieniach i w ogóle ... :/ ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
wyszlam z psem na spacer-szedl grzecznie przy nodze dopiero w okolicach sniadeckiego sie ozywil i kolo 8 odbiegl kawalek w strone bloku ale zaraz sie zawrocil,ma obroze i jest zadbany.moze ktos go po prostu wypuscil zeby sobie pobiegal i juz nie wpuscil? wrzucilabym zdjecia ale nie wiem jak :/
|
|
,,Ile jeszcze tych piesków znajdziecie??,, pewnie tyle, ilu bedzie psycholi,co najpierw biora psa a potem go wywalaja :/
|
|
To bez sensu zakładać nowe tematu dla każdego pieska. Należy pisać w już istniejących. Tomek, OK. Możemy się już w końcu zamienić. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Od pewnego czasu po Zawadach Przedmieście błąka się malutka suczka. Ma czarne futerko, jasnobrązowy brzuszek, czarne oczki. Sunia ma juz chyba kilka lat, nie miała szczeniaków. Nie ma też wogóle ogonka. Jest bardzo sympatyczna, garnie się do ludzi. Umie też podawać łapę. Na tylnich łapkach ma blizny i troszkę na jedna kuśtyka. Jeśli był by ktoś zainteresowany lub może zna tę suczkę to prosze o kontakt na forum. Postaram zrobić się jej zdjęcie. Suczka nie gryzie, chce się bawić, bardzo dobrze dogaduje sie z moim psem, nie jest agresywna w stosunku do innych zwierząt. Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
wlasnie widzialam jak wczoraj wieczorem na Sniadeckiego tego pieska zabrali mlodzi ludzie do taxi .Oni poprostu z litosci sie nim zaopiekowali i zabrali go ze soba .Tym ludziom naleza sie podziekowania ,a nieroztropnym wlascicielom troche oleju do głowy ,jak bezmyslnie opiekuja sie swoimi pupilkami
|
|
Ja myślę, że to było porwanie i należy natychmiast zawiadomić detektywa Rutkowskiego :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
tesciowa my go nie chcielismy wziac do tej taksowki,sam wskoczyl(widac bylo,ze jezdzil wczesniej samochodem,moze zostal wywieziony?),taksowkarz go wyrzucil,to trudno,zebysmy psa odganiali i zostawili na mrozie zwlaszcza w Nowy Rok,kiedy nikt nie powinien byc sam... pies jest u mnie,ale moge go trzymac tylko do jutra,bo nie mam warunkow,zeby zwierzaka zatrzymac...jesli nie znajdzie sie wlasciciel,to bede musiala zaprowadzic go do schroniska :/ jesli wiecie,ze komus zginal piesek,to dajcie znac na forum
|
|
"I to w dodatku z rodowem, po szczepieniach i w ogóle ... :/" oj markac Ty to sie czepiasz szczegolow.. ale tak naprawde to bez rodowodu i szczepien bym wziol...
|
|
SamNieWiemCzegoChce a moze zdecydujesz sie na kundelka?
|
|
SamNiewiemCzegoChce, to napisał makmarc, nie markac! Subtelna różnica, ale jest. Ja mam emblemat, makmarc nie. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
haaaah5 zle mnie zrozumials to wielkie uznanie za to ,ze zaopiekowalas sie tym pieskiem ,zeby taki ludzi było jak najwiecej .O pustej glowie mówiłam o właścicielce psa,najczesciej takie osoby otwieraja drzwi i puszczaja psy same bo im sie nie chce nosa wysadzic na dwor.Jeszcze raz jestem pelna uznania za twoje zachowanie w Nowym Roku i zycze ci abys w tym2008 spelniala same dobre uczynki a los i zycie odwazajemni ci tez samym dobrym POWODZENIA.
|
|
dziekuje i wzajemnie :)
|
|
moze ktos przygarnie tego psa?nie chce zeby trafil do schroniska a jutro bede musiala go tam zawiezc:/ jesli jest ktos zainteresowany to wysle fotki na meila...
|
|
Mogłabyś wysłać te zdjęcia na 15mch15@wp.pl
|
|
hej juz wyslalam ci zdjecia. ktos jeszcze jest zainteresowany?moze popytajcie znajomych?
|
|
uwaga uwaga! sunia jest juz w schronisku :( jesli macie mozliwosc to zabierzcie ja stamtad...naprawde szkoda tak madrego psa :(
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |