Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
oglądaliście "The day after tomorrow"? |
"Chłodno, mokro, w kratkę Prognoza na lato Lato w Polsce nie będzie upalne - co do tego nie mają wątpliwości krajowi i zagraniczni meteorolodzy. Trzeba albo rezerwować wycieczki do tropików, albo "zaklepać" urlop na sierpień - ma być ładniejszy niż lipiec. Polską wstrząsnęły wyniki satelitarnych badań amerykańskich naukowców. Donoszą, że tegoroczne lato w Europie będzie najchłodniejsze od dziesięciu lat. W Polsce ma padać, upałów próżno czekać, a we wrześniu w górach ponoć pojawi się... śnieg!" http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20040603/WYDARZENIA/40602005 ...czyżby? ...tyle, że trochę wolniej...? --- Iota Geminorum
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: oglądaliście "The day after tomorrow"? |
propus nie rozumiem w czym masz problem, wolisz sie smarzyc w 30-sto stopiowym upale?. Moze juz nie pamietasz lata 2 lata temu. Z domu nie mozna bylo wyjsc. Jak dla mnie teraz jest idealnie. Zreszta co tu duzo gadac, jak by bylo goraco to bys napisal na forum, ze Ci za goraco. Zawsze wszsycy narzekaja... Temat normalnie z kosmosu, chyba nie masz co robic, jak baba. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
...to jest refleksja po obejrzeniu filmu i przeczytaniu artykułu... kumasz....? ...dzielę sie refleksją...! Ani słowa nie narzekałem - temat: odniesienie do filmu; wiadomość: cytat, link i sugestia z zapytaniem. Gdzie tu masz narzekanie?! A narzekac to mógłbym jedynie nad tym co ludzie robą z naturą! A odnosząc sie do Twoich pytań (bo nieładnie jest nieodpowiadać na nie): tak ... wolę upalne lato, niż deszczowe.... wolę we wrześniu chodzić po bieszczadzkich traktach, niż uciekać przed śnieżycą, lub przedzierać się przez zaspy... ale nie o to chodzi w tym wątku! --- Iota Geminorum
|
|
ja tez osobiście wole jak jest chłodniej. Jednak w tamtym roku upały na południu i zachodzie zabiły wiele osób. Skrajne ochłodzenie tez nie jest korzystne jak dowiedziono w filmie "pojutrze" Pasja
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |