Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
maszyny do gry |
Co myslicie o maszynach do gry i o tych co w nie graja?Ja osobisce tego hazardu i zlodziejstwa nie popieram ,a tego jes tuzo i co z nasza mlodzeza sie dzieje to co rodzce im dadza na drobne wydatki to oni odadza zlodziejom i gdzie w tej lomzy ma byc dobrze nawet w sklepie spozywczym wczoraj widzialem maszyne do gry :))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: maszyny do gry |
to co sie glupio pytasz?
|
|
pytam sie o opinie ludzi co o tym mysla bo moze taki jak ty lubi ten sport a moze ja mam zle myslenie panie W.
|
|
człowieku to ogarnij sie i nie zaczynaj wogole takich tematow społeczniarskich
|
|
ojej chłopaki się bulwersują :P dla kazdego coś innego, jeden lubi sobie pograc w pilke, drugi pojezdzic na rowerze, a trzeci pograc na maszynach. osobiscie nie popieram tej formy rozrywki. ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
Wszystkie tabliczki znamionowe grawerowane zamawiam u sprawdzonego i cenionego producenta tabliczek, firmy Graw-Net, która posiada ogromne doświadczenie w branży. Posiadają bogatą ofertę produktów, dostosowaną do najróżniejszych potrzeb swoich klientów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |