Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cena wódki |
Siema orientuje się ktoś czy np. a Auchan czy Makro jest dużo tańsza wódka niż w Łomży chodzi o ok. 100 butelek hehe np. dla porównania w biedronce Soplica 16,90 pozdro
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cena wódki |
jedz do reala:) tam sa nawet po 13 zl:) jak wezmiesz 100 na bank taniej pare zlotych bedziesz mial... oczywiscie zalezy jaka wodka:D ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Jak policzysz sobie cene za aliwo, to prawie na to samo wyjdzie. No cociaż jesli chodzi o 100 butelek to może się i opłaca.
|
|
idź do imperiala i sobie kup taniej
|
|
Idz czlowieku do hurtowni alkoholi i jeszcze rabat dostaniesz i nie bedziesz musial jezdzic po realach i auchanach
|
|
byłem w hurtowni i lipa bo powiedzieli że muszą naliczyć taką samą marżę jak w sklepie
|
|
Dla klientów idywidualnych policzą Ci jak w sklepie ;) Normalne ;) A taniej w Łomży niż w Biedronce chyba nie kupisz...
|
|
W Auchan jest drogo a w Macro musisz mieć koncesje.
|
|
Jedz na Litwe....
|
|
Rynek po rozrobieniu wychodzi 5 zł za flaszkę:)
|
|
pojdz do pani z monopola zagadaj ładnie daj jej 5 dyszek i popros zeby Ci zamówila sklepy dostaja upusty ! Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Najlepiej w tym sklepie firmowym koło Imperiala. Ja kupowałam ze 120 butelek i spory rabat dostałam. Taniej nigdzie nie znajdziesz. Chyba, że faktycznie coś dodatkowo w promocji w Biedronce.
|
|
Hanes " Zrób to sam " A. Słodowy.
|
|
Ja ci moge zalatwic 5 zl za pol litra. jesli chcesz cos lepszego to dlicz do kazdej butli 1zl poniewaz bedzie wsad cukierek mietowy. "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
sam se wsadz cukierka
|
|
pracownicy z hurtowni alkoholi, przedstawiciele etc. .... :) i bedzie tanio i na miejscu
|
|
ja jak imprezuję nie patrzę na ceny, ważne aby mi się podobało i smakowało
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |