środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jaka platforma cyfrowa

witam jakie jest wasze zdanie wybrać polsat cyfrowy HD czy może N?
dzięki

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jaka platforma cyfrowa

moje zdanie- Cyfrowy Polsat

Jeśli jesteś kibicem piłki nożnej to bierz N tam są mecze wszystkie mecze LM, lecą jednocześnie na kilku kanałach.

jeśli chodzi o N to jest minus bo trzeba oddzielnie antenę do polsatu

jeżeli jestes zagorzałym fanem sportu proponuje zastanowic sie nad ofertą Cyfry+ , ja akurat jestem fanem ligi hiszpańskiej i jest to jedyna na dzien dzisiejsza platforma która te lige oferuje , oprócz tego jest jeszcze liga włoska, angielska, francuska, polska, boks , nba, nfl i inne
Cyfrowy polsat ma siatkówke, chyba lige holenderską i portugalską a
N telewizja ma lige mistrzów , bundeslige

jeszcze dopowiem, iż w grudniu bedzie można zobaczyc mecz barcelona - real madryt czy inter mediolan - Ac milan na c+

żeby w łomzyńskich kablówkach można było wybierać kanały na zamówienie np po 5zł za kanał.... byłoby super...

NNNNN

kablowki nie sa zle :) ja w Multimediach mam 55 programow w tym HBO i Canal+ i place 76 pln, nie widze innej lepszej opcji :/

Kablówki są najlepsze. Za pakiet, który na kablówce kosztuje 80 zł na cyfrze zapłacisz dwa razy tyle. Pozdrawiam

Według mnie to jednak Cyfrowy Polsat, jest najlepszy. W miarę ceny i kanały też dobre :).

Cyfrowy polsat jest ok. Z cyfrą są problemy z rozstaniem, wiele pism nieskutkujących.

http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g

tylko N -ka najbardziej technologicznie rozwinieta telewizja. telewizja przyszłości , najlepsza cenowo i programowo oferta.

Nasza

ktos kto nie oglądał filmów , programow w jakości HD przynajmniej 720p nie ma pojęcia o czym mówi

Nasza

a ja mam cyfre + i sie ciesze :) postawilem na jakosc a nie na ilosc... warto dorzucic pare groszy i miec canaly + zawsze cos mozna obejrzec, a przede wszystkim sport!!!!! a co najwazniejsze "najlepsze" ligi na swiecie, a takze (bez urazy) nasza 1 liga polska :D heh

Brak inwestycji, $.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org