Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jaka platforma cyfrowa |
witam jakie jest wasze zdanie wybrać polsat cyfrowy HD czy może N? dzięki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jaka platforma cyfrowa |
moje zdanie- Cyfrowy Polsat
|
|
Jeśli jesteś kibicem piłki nożnej to bierz N tam są mecze wszystkie mecze LM, lecą jednocześnie na kilku kanałach.
|
|
jeśli chodzi o N to jest minus bo trzeba oddzielnie antenę do polsatu
|
|
jeżeli jestes zagorzałym fanem sportu proponuje zastanowic sie nad ofertą Cyfry+ , ja akurat jestem fanem ligi hiszpańskiej i jest to jedyna na dzien dzisiejsza platforma która te lige oferuje , oprócz tego jest jeszcze liga włoska, angielska, francuska, polska, boks , nba, nfl i inne Cyfrowy polsat ma siatkówke, chyba lige holenderską i portugalską a N telewizja ma lige mistrzów , bundeslige
|
|
jeszcze dopowiem, iż w grudniu bedzie można zobaczyc mecz barcelona - real madryt czy inter mediolan - Ac milan na c+
|
|
żeby w łomzyńskich kablówkach można było wybierać kanały na zamówienie np po 5zł za kanał.... byłoby super...
|
|
NNNNN
|
|
kablowki nie sa zle :) ja w Multimediach mam 55 programow w tym HBO i Canal+ i place 76 pln, nie widze innej lepszej opcji :/
|
|
Kablówki są najlepsze. Za pakiet, który na kablówce kosztuje 80 zł na cyfrze zapłacisz dwa razy tyle. Pozdrawiam
|
|
Według mnie to jednak Cyfrowy Polsat, jest najlepszy. W miarę ceny i kanały też dobre :).
|
|
Cyfrowy polsat jest ok. Z cyfrą są problemy z rozstaniem, wiele pism nieskutkujących. http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
tylko N -ka najbardziej technologicznie rozwinieta telewizja. telewizja przyszłości , najlepsza cenowo i programowo oferta. Nasza
|
|
ktos kto nie oglądał filmów , programow w jakości HD przynajmniej 720p nie ma pojęcia o czym mówi Nasza
|
|
a ja mam cyfre + i sie ciesze :) postawilem na jakosc a nie na ilosc... warto dorzucic pare groszy i miec canaly + zawsze cos mozna obejrzec, a przede wszystkim sport!!!!! a co najwazniejsze "najlepsze" ligi na swiecie, a takze (bez urazy) nasza 1 liga polska :D heh Brak inwestycji, $.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |