Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co z ludzmi z Browaru??? |
??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co z ludzmi z Browaru??? |
hmm jeszcze nie widzialem czlowieka z browaru ;)
|
|
jak to co dziwne pytanie. A z tobą co by było gdybyś stracił/a pracę ?
|
|
w nowej biedronce znajdą pracę... albo lidlu czy kauflandzie, albo posiedzą na kuroniu...możliwości od cholery.
|
|
Jan serce jaki ty muuuuundry !!!!!!!!
|
|
gromo, a ty nudnyyyyyyyyyyy!!!!!
|
|
Hehe ludzie z browaeu hehehe dobry tytuł do jakiegoś filmu hehehe
|
|
Janek przecież Ty masz jakąś firmę , dał byś pracę kilku zwolnionym. Przecież trzeba pomagać bliskim i jaki prezent byś zrobił Im na święta. P.S. miałeś być w Warszawie ,co nikt nie chciał zabrać.
|
|
bazyl, u mnie to trzeba mieć fach w ręku, a tacy co skrzynki przesuwać tylko nie są mi potrzebni. Ty, dobrze że mi przypomniałeś o tej Warszawie, ale sprawdź bazylku w notatkach jeszcze o której ja mam tam jechać i mi podeślij:)))
|
|
Jasiu o godz. nie pisałeś, ala jak Ty nie wiesz o której masz jechać to pewnie i nie wiesz po co. Siedz Ty lepiej w domu przy kompie pilnuj forum.
|
|
Jan Serce bazyl, u mnie to trzeba mieć fach w ręku, a tacy co skrzynki przesuwać tylko nie są mi potrzebni. Człowieku o czym ty mówisz?Wiesz jeśli według Ciebie to tylko tam się skrzynki przesówa to jakim niby jesteś pracodawcą?A może wybrał byś się tam i przepracował chociaż parę godzin?A gwarantuję Ci że po kilku godzinach nabrał byś respektu.Więcej tam pracuje fachowców niż sobie wyobrażasz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |