Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Syrena... |
Hmmm zastanawiam sie co to była za syrena... miała inny dźwięk niż zawsze...??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Syrena... |
Tyku-jak zawsze ta sama tylko przeziębiona . Widzisz jaka pogoda.
|
|
zastanawiam się włąsnie... czemu o tej porze... skoro dzisiaj nie ma żadnego święta. Wogóle czy ktoś z was słyszał ?
|
|
Dzisiaj w ogóle jest jakoś dziwnie ... Jakiś odrzutowiec też sobie przemknął nad miastem. Może to był Mikołaj i zrzucił prezenty? ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
to byl alarm przeciwko ptasiej grypie czyli inacze przeciwko wirusowi H5N1 on jest na tyle powazny ze zaatakowal syrene ktora od tej chwili ma inny dzwiek
|
|
zwykły nalot a tu już panika, dwie trzy bomby jeszcze nikogo nie zabiły :p
|
|
hahaha, tomaszu, to moj test GPSa byl. Samolot sam lecial wg ustalonego kursu. Niestety zlapala go nasza lomzynska tarcza antyrakietowa. Musze popracowac nad zagluszaniem radaru :P -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
hmmm... Ja nie słyszałam syreny.... raczej jakiś wyjątkowo głośny samolot... aż muzykę ściszyłam żeby się upewnić chyba, że to właśnie była ta syrena... ale jak tak to faktycznie jakoś dziwnie buczała ;) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
co do tego samolotu... był jakieś 20-30 min. po syrenie... i jak szedłem do szkoły...w pewnym momencie na serio puściło jakąś bombkę, torpedę? Aż strach sie bać...
|
|
No faktycznie było słychac syrene...ja nawet jakis wybuch słyszlalem a nawet 2 jeden po drugim tak cos po 10 rano... |PrZeMo|
|
|
te stare fabryki fysadzali dynamitami było o tym w tv Łomża
|
|
Faktycznie jestem chyba przewrażliwiony tak takie rzeczy...szkoda;P
|
|
fascynujacy temat..., ktory przeczytalem z 5 razy...wlacznie z reklamami ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
ja nic nie słyszalam .... przyznam się szczerze ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |