Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poszukuje Dobrej Kosmetyczki na studniowke-był ktos w tym SPA? |
nie wiecie gdzie robia fajne makijaze za nie wielka kaske????? 100dniowka za pasem i chce sie zorientowac gdzie"robia"'najlepiej makijazei i paznokcie...A byl ktos moze na Polowej 6 w SPA....podobno fajnie urzadzony salon z fajna młoda obsluga....to prawda?jak cos wiecie PISZCIE.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poszukuje Dobrej Kosmetyczki na studniowke-był ktos w tym SPA? |
wiemy ale.. nie powiemy :D:D
|
|
paznokcie robilam ostatnio w akademi fryzur jestem bardzo zadowolona i polecam
|
|
Ja sie malowałam u kosmetyczki na Małachowskiego, zrobiła mi świetny makijaż i tylko za 40 zł
|
|
A paznokcie fajnie robią na Długiej, tam bierze 120 zł za akrylowe, a za pomalowanie naturalnych nie wiem ile bierze.
|
|
Bardzo dobrze robi paznokcie dziewczyna w Galerii Paznokcia z tyłu CTO koło blaszaka.
|
|
zapraszam do mnie- makijaż 30 zł. jeśli jesteś zainteresowana podaj swój mail, to się odezwę
|
|
swietny makijaz robi pani kinga, m.in. na wesela. z tego co slyszalem niedlugo otwiera gabinet. moge dac kontakt jak cos
|
|
freya a czy użytkownik freya może mi wytłumaczyć co oznacza w nazwie Waszego salonu tajemnicze SPA ?? Jakoś nie kumam. Prowadzicie tam jakieś zabiegi odmładzające, kąpiele w basenach mineralnych, macie może łaźnie parowe?? Paznokcie przed chwilą obciąłem a włosy juz dawno wypadły. Ale w basenie z młodą obsługą bym pośmigał. Więc czekam z ogromną nadzieją na odpowiedź ! Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Witam....po większe informacje na ten temat zapraszam na gg-3957222....Pisz Peter"..pozdrawiam
|
|
hej...ja znam bardzo dobra kosmetyczkę w Łomży,na ul. Polowej 6 (III Piętro) studio zdrowia i urody Kamila: jest naprawdę super:) robiłam ostatnio u niej paznokcie żelowe oraz makijaż,byłam bardzo zadowolona;makijaż był trwały,a paznokcie nadal są ładne;za makijaż zapłaciłam 35 zł,a za paznokcie 55, są to naprawdę atrakcyjne ceny; prócz tego, jest tam naprawdę fachowa obsługa, przemiła atmosfera i osoby tam pracujące...na pewno następnym razem też się tam wybiorę,bo jest warto...dlatego tez polecam Ci tę kosmetyczkę,nie będziesz żałować...pozdrawiam:)
|
|
jak chcecie tanio i dobrze to zapraszam do mnie dzwońcie. Przyjadę i na miejscu za 5 zł odwalę wam takie szable, że wszystkie koleżanki będą wam zazdrośc. Makijaż profesjonalny a'la Hawana za jedyne 3zł. Mój tel. 502222333. Taniego mięsa to nawet psy nie chca żrec, ale ja jestem wyjątkiem. ZAPRASZAM.
|
|
Dołączam się do pytania. Czy był ktoś w tym SPA? Jakie usługi tam wykonują?
|
|
freya :)))))) to się i dowiedzialaś hahaha nie ma to jak zapytac o jedno a uzyskać odpowiedż na sto innych, których sie nie zadało no cóż my kobiety chyba już tak mamy:> koleżanka malowała sie na swoje wesele w polonezie chyba na górze nie jestem pewna, wyglądała ślicznie:) a uwierz mi jestem wybredna:) ale poza tym to nie tylko moje zdanie (odnośnie jej makijażu) pomyśl a może lepiej kupić sobie jakies dobre kosmetyki, w końcu powinnaś wiedzieć w czym Ci dobrze i sama się ładnie umalować ot co i po porblemie pozdrawiam
|
|
Dziuekuje slicnie:)
|
|
witam co do spa na polowej nie mam zbytnio dobrego zdania, owszem wyposazony jest super, ale pani nigdy nie ma czasu, zawsze sie spieszy, a jak byłam w kapsule była zimna woda zmarzłam i dostałam kataru, do tego, ,uwazam że makijaz na studniówke powinna robić osoba po wizazu, ktura sie zna na tym, ja zawsze na wieksze okazje korzystam z usług studia oliwia na piłsudskiego, makijaz zawsze mi sie podobał , pani oliwia ma zmysł i zawsze wpadnie na to co oczekuje, raz ttylko jak czesała mnie młoda osoba nie byłam zadowolona, zawsze ide do szefowej, makijaz płaciłam 50 zł, wiem że maja jakies pakiety studniówkowe, gdzie za niska cene jest makijaz paznokcie i fryzura, przejdz sie tam i porozmawiaj .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |