środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Strona yam caffe

Ogólnie ok, ale .... strona knajpki, która chce uchodzić za jedną z lepszych w Łomży tryska błędami ortograficznymi !!!
http://yam.pl/index2.php?page=menu/potrawy/polska
"Kiełbaska zapiekana z serem, podawana z frytkami, suruweczką i ketchupem. " a już dwie pozycje niżej słowo "surówka" jest jak najbardziej ok

http://yam.pl/index2.php?page=menu/potrawy/pieczywo
"Świerza bagietka, masło czosnkowe, ser mozzarella, salami. " a jedną pozycję wyżej słowo "świeża" jak najbardziej ok

Poza tym cała masa literówek ......

Oj Panie Jarku K. wstyd :) czyżby nie uważał Pan, że strona internetowa to wizytówka Pańskiej firmy?

Łowca byków - w trosce o poprawę wizerunku

Tiger

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Strona yam caffe

reakcja natychmiastowa

brawo

Tiger

I tak powinno być. Widać że Yamie zalerzy na dobrym słowie. Oby tak dalej! Wogóle to co myślicie o tym lokalu? Mi się podoba tylko trochę za gorąco tam jest.

=======================
Lomza Cool

zależy

---
PGG

Slyszalem, ze strona yamy uzywa grafiki sciagnietej z netu z damowej strony. Tworca sie nie wysilil. No i jeszcze te kamery ktore dzialaja na neostradzie - kpina. Jaki lokal taka strona.

Yam jest fajny ale mi sie znudzilo tam.

Jam byl fajny jak w pewna ulewe bylo w nim wody po okna :) Wygladalo wesolo, ale kasa poleciala niestety wielkia :/

oj czego tak narzekacie , sami tam ciągniecie jak muchy do gówna a potem mowicie ,ze wam nie smakuje. Troche konsekwencji a mniej zawiści o powodzenie i sukces tego lokalu. Typowe miejscowa zachowanie. Tak naprawdę to musi byc to dobry lokal /sam tam nie chodze , bo zbyt dużo dzieciarni/ bo widac bardzo często przed nim tłumy ludzi. Tylko nie wiem co to za moda ,że zamiast w środku okupują chodnik i ulice przed nim.

Niektórzy bywalcy są tak banalni i śmieszni w swoim zachowaniuj, że jak ich widze to boki zrywam. Totalne przerysowanie luzu podpatrzonego na MTV- oczywiście w miejscowym wydaniu.

Pasja

Do 3koles

Jezeli jest to grafika sciagnieta z netu to oznacza ze TiM Development popelnil plagiat delikatnie mowiac. Przeciez na dle stronki jest Copyright by TiM Development

Fracik

:)

wow odgrzewam super stary temat, z przed 3 lat :D

Oj Panie Jarku K. wstyd :) czyżby nie uważał Pan, że strona internetowa to wizytówka Pańskiej firmy?

Łowca byków - w trosce o poprawę wizerunku

Tiger

Kolego "Tiger" Pan Jarek K. kilka lat temu sprzedał udziały w biznesie wspólnikowi i wyjechał za granicę.

A Ja głupi wszedłem na podany link i się zdziwiłem, o jakiej tu stronie mowa...
Chyba TiM znowu musi się za to wziąć ;D

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Kiedyś to był kapitalny lokal...
Chodziłm co tydzień a teraz szkoda gadać...
Łysi bramkarze po wyrokach i bez mózgu a te ceny...

Kolego Roler - Tiger zaczął ten temat w 2004 roku :P

kleks, który jest po wyroku? się wytrzyj dobrze...:)

Kleks a którzy to bramkarze z yamy w międzyczasie odsiadywali jakiś wyrok bo są to ci sami od paru lat można powiedzieć, że od początku. Kolejny obsraniec (ksywka pewnie od kleksa na gaciach) wypisujący brednie.

muniac menu pisał:D

w yamie właśnie ceny powodują to, że nie przychodzi tam byle kto... może nie do końca ale byle drech z alibi tam nie wejdzie :)

markac, myślę, że TiM może się wziąc bo tu patrzę jak Ciebie nie ma to wszystko podupada ;p

nie byłam nigdy w Yamie ale chyba sie wybiorę. Co prawda mam już sporo wiosen na karku i nie wiem czy akurat wstrzele się w ten prowincjonalny luz Łomża vel MTV ale się postaram. Nie rozumię też dlaczego jest tyle zajadłej krytyki tego lokalu podczas gdy faktycznie jest on totalnie okupowany przez młodych ludzi co często widuje w postaci tłumów stojacych na chodniki ba nawet ulicy. Raczej sądze ,że jest to chyba ciekawy lokal a te komentarze są przejawem złośliwości tak typowej dla miejscowych potomków roztrząsaczy gnoju. Tak więc pozdrawiam bramkarzy , kelnerów no i właścicieli tego lokalu działajcie tak dalej i nie przejmujcie sie tymi postami. Jak się nie podoba to nie przyłazic i atmosfery nie psuć.

Nasza

Olosie ale problem, jak kogos nie stac niech nie idze. A jak ktos zazdrosci to moze niech otworzy jakis lokal w którym bedzie super wszystkim... Ktos tu na tym forum kiedys napisał ze w lomzy ludzie wymagają niewiadomo czego ale płacic nie chcą i chyba miał racje. Poza tym chcemy byc postrzegani za wielkich panów a wiekszosc lomzyniaków nawet krzty kultury nie ma... bo jak mozna chociazby na impreze isc w dresach... albo stac na środku ulicy i rzucac wulgaryzmy... i wiele wiele innych przykładów mozna by tu dawac...'
Yama jest jaka jest i jak napisała Nasza jesli komus nie pasuje niech nie przychodz, atmosfery nie psuje i nie przeszadza innym sie bawic.
Ja bywam tam bardzo zadko ale jesli juz jestem to ide sie bawic a nie patrzec co, kto i z kim robi... Małolatów mogłoby byc mniej ale nic na to nie poradzimy. Ludzie nie narzekajcie tez kiedys mieliscie po 16 lat

No właśnie. Lokali jest w Łomży wiele, a jak się komuś nie podoba to może nie chodzić. Nie chodzę do Yam Cafe z wielu różnych powodów.
Ale skoro chodzi tam wielu ludzi to znaczy że lokal jest potrzebny (tym bardziej że prosperuje, co znaczy że zarabia na siebie).
Nie wiem czy może jestem dziwny, ale tak mnie denerwuje jak czytam że ten to jest złodziej, a tamten to siedział, a kolejny jest bee itd.
Jeśli już komuś coś zarzucamy to przedstawmy argumenty, a nie założyć sobie konto na 4lomza, czy na innym forum i jazda komuś po gaciach.

KONKRETY proszę

Chyba się wq i zrobię stronkę www.namierzajchamazlomzy.pl

a co to te yam cafe ?gdzie to jest ?

mi się jama nie podoba bo:

- jest duszno (chociaż w porównaniu do innych miejsc to jest nie zle) - brakuje klimatyzacji zimą (wbrew pozorom) i latm
- trochę straszna ochrona (jakoś się boję jak patrzą się na mnie)
- szatnia kiepsko odgrodzona od reszty klubu
- czasem muzyka to jedno wielkie huczenie
- nie można nic zjeść (chyba po) po 22:00
- pseudo stanowisko internetowe

plusy:

- dobra obsługa, dużo różnych alkoholi, soków
- fajna muzyka, dobry wystrój, bilard
- pełno ludzi na poziomie (chociaż w ostatnich czasach przyrost debili którzy uważają sie niewiadomo za co i prowokują)
- doskonałe karaoke ;)
- dużo kibli chociaż są kolejki hehe
- no :P

Nasza, jestes ****** w dupe zdzira

jak to sie młodzieżowo mówi wal sie złamasie.

Nasza

Nasza nie przejmój się kmiotkiem Ja Jak Ja. To 100% szowinistyczne bydle które już raz na tym forum obrażało płeć piękną a nawet posunął się do pobicia chłopaka tej dziewczyny. To zakompeksiony grubas zastawiający się kolegami - ale dużo z nich wyjechało za grannicę i siedzi śmierdziel w domu z mięką rurą a raczej rureczką.

buhahah, tak zdecydowanie, zawsze moje sprawy zalatwiali moi koledzy hahaha, kolejna kretynka.........

Bywam sporadycznie, od czasu kiedy, na poczatku zraziłem się jamowską kuchnią. Teraz jest nieźle i dużo barwnych postaci się przewija :D Mimo wszystko i tak jakoś wolę VIPa. Szczególnie w karaoke :)

Ja od VIP-a zdecydowanie wolę 7kier, ew. Rzymiankę. Jedyne co to ma z VIP-a to tylko nazwa bo reszta to sif.

nasza, hipokrytka, zarzuca innym złośliwości na tym forum, a jest największą złośliwą zdzirą i nienawidzi Łomży i Łomżyniaków...

W końcu jest potomkinią "roztrząsaczy gnoju" z prowincji, to czego od niej wymagasz? :) Pusta rura i nic więcej....

"Autor: zenia (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 10-12-07 10:12

Ja od VIP-a zdecydowanie wolę 7kier, ew. Rzymiankę. Jedyne co to ma z VIP-a to tylko nazwa bo reszta to sif."

buehehehe... chyba w żadnym z tych lokali nigdy nie byłaś, skoro piszesz takie rzeczy...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

bo zapewne jej nie wpuszczono ze wzgledu na wiek. Nie bede komentowal wiecej smiesznych wywodow gwiazd łomżyńskich piszacych wyzej, tym razem sie powstrzymam bo wole, jak niektorzy juz sie przekonali, dyskutowac w 4 oczy, wtedy duza czesc ma sporo mniej do powiedzenia a niektorzy nawet w ogole!!

no tak wolny kraj a niektórzy innym swoje zdanie narzucają... a ja tam uwazam ze w lomzy nie ma porzadnych lokali

No to już przesada Ja jak ja woli dyskutować w 4 oczy ale z koleżkami w tle. Jej nie wpuszczono ze względu na wiek a ciebie ze względu na zakazaną mordę. Zakończ w końcu pajacu pisanie bredni jaki to ty odważny, wsiądź grubasie do swojej padaczki ze szwecji i odjedź w nieznane

anonimowo w sieci buahhahaa, to ty czy jakas kolezanka/kolega?? skoro mnie znasz, wiesz kim jestem i wiesz ze moi koledzy ktorzy stali za moimi plecami wyjechali za granice, to moze sie spotkamy?? bedzisz mial czy tam miala okazje mi naublizac, pokazac jaka jestes odwazna i przystojna buahhaha. Tylko pozniej nie lec znowu z rana na policje bo znowu to nic nie da i nie uciekaj jak twoja kolezanka ktora to straszyla ze na leb mi nasra ahhaa!! duzo macie do powiedzenia jak myslicie ze nikt sie nie dowie kim jestescie, kwestia czasu jak zauwazylas, i mozecie isc znou na policje hehe, mnie to jebie ale swoje sprawy potrafie zalatwiac sam. Zapytaj kolegi z kim bylem bo jezeli ci powiedzial ze z kims to klamal, bylem sam!! nagrania z klubu pewnie tez to pokaza :)

no kowboje gnojwych rozrzutników nie podskakiwać .A ze swoja seksualnościa to zwyczajowo do krowy. I nawet dla perwersji może zrobic to grupowo. H H aha ah

Nasza

głupia jesteś i tyle...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Ja lubie odwiedzać Yam, ale przed 17, wtedy jest spokojnie i mozna zjeść dobre jedzonko, np. pierś z grilla. Placek po cygańskku też był niezły, nie wiem, czy teraz go serwują. Pozdrawiam.

Yam zatem lubie za jedzenie no i jeszcze za klimacik, ale tylko wówczas, gdy jest tam pustawo.

Pozdrawiam.

p.s. Yam pamiętam jeszcze z czasów kiedy było tam 4-6 stolików, wtedy było bosko i paliło się w kominku i było bardzo miło.

urzad skarbowy napewno wiesz gdzie to jest kilka razy tam cie nie wpuscili

Jakby nie patrzeć Yam Caffe jest najkulturalniejszym lokalem w Łomży.

Co do bramki to nie mam większych zarzutów, może byc .

Kobieta powinna być damą na salonach, matką w domu, a dziwką w sypialni.

jama ok, najlepszy lokal w LMZ moim zdaniem :-)

\m/

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org