czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Podłość!!!

Od kilku lat w naszym bloku , w piwnicy kilku młodych chłopcow zrobiło sobie amatorską siłownię.Siłownia znajduje sie tuż pod moim pokojem i choć mam 60 lat , a moi rodzice o 20pare więcej , byliśmy zadowoleni i ..dumni z ich obecności i pasji .Każy z nich dbał o czystość , zachowywali sie kulturalnie --wśod nich są uczniowie , studenci i pracujący - cały sprzęt zdobywali własnym sumptem , kupowali skladkowo --Jestem wściekla, zbulwersowana ! -W nocy z srody na czwartek wyłamano drzwi do siłowni i ukradziono im cały sprzęt! Poniewaz teraz korzystają z siłowni tylko w wolne dni -obowiązki --włamanie odkryli wczoraj .Jacyś inni "amatorzy sportu " skrzywdzili tych chłopców --wiem , że nie stać ich będzie na zakup nowego i na zamontowanie solidnych drzwi .Z drzwiami byc może pomoże Spółdzielnia , ale sprzęt? Proszę o pomoc --jeżeli nie korzystacie z jakiś ciężarków ....skontaktujcie sie ze mną --nie chcę , aby znow wysiadywali bezczynnie na ławkach .cI CHŁOPCY NAPRAWDE ZASŁUGUJĄ NA POMOC

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Podłość!!!

Na drugi raz niech lepiej zabezpieczą te wejście np jakimiś kratami.

no niestety, wiem co to za bol. sam mialem silownie i mi ja troche oskubali. Wspolczuje chlopakom. Niestety taka jest polska mentalnosc ...

Teraz inni "fajni" chłopcy "własnym sumptem", kompletują siłownie.:))))))
Tak to jest, że dla rodziców , sąsiadów ci chłopcy sa grzeczni, gorzej z opcymi. Ciekawe, czy ci grzeczni chłopcy zgłosili włam na policję.
Pewnie nie - bo, bo, bo zasady :))))))))))

Nieznam ani jednych , ani drugich chłopców , ale tak to juz jest między takimi chłopcami :)))))))))))

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

A TO CI PECH.CHWAŁA LUDZIOM I ZLODZIEJOM . 21 WIEK .TO MIELI NA TEN DOBRY SPRZET A NA LOKAL NIE.NO TO TRZEBA SPOWROTEM NA OSIEDLOWĄ LAWKE POPALAC PAPIEROSY I PIC WODKE?

zycie

odpowiedz na odzew "Podłość

Chłopcy zgłosili na policję --była , była też ekipa od pobrania śladów --nie pisalam , że sprzet był dobrej jakości --zaszokowały mnie odpowiedzi ..w niektórych pobrzmiewa pochwała dla złodziei!! --Myślałam o innym odzewie --a nie o pisaniu dla samego pisania --A chłopcy --z zadnym nie jestem spokrewniona - są rzeczywiście kulturalni , i żadzen z nich nie pochodzi z bogatej rodzinki , w ktorej tatuś funduje synusiowi karnet na siłownie .Dziękuję za rozsądne słowa '"dużemu

"Autor: gans (---.lom.netster.pl)
Data: 25-11-07 11:19

A TO CI PECH.CHWAŁA LUDZIOM I ZLODZIEJOM . 21 WIEK .TO MIELI NA TEN DOBRY SPRZET A NA LOKAL NIE.NO TO TRZEBA SPOWROTEM NA OSIEDLOWĄ LAWKE POPALAC PAPIEROSY I PIC WODKE?

zycie"

Morda cwelu, jeszcze cie nie zamkneli ? Skad sie biora takie smieci jak ty? Obciac lapy zlodziejom!

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

Aha, a tobie kopa w zebra, bo w d... mialbys za przyjemnie. Srans.

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org