Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gra Miejska -młodzież w wieku 13-25 lat :) . Super Nagrody! |
CZEGO SZUKA MŁODA SZTUKA? czyli Dolina Kreatywna w Łomży Zapraszamy na wystawę oraz sporą dawkę dobrej zabawy. Pamiętaj, z Nami możesz spokojnie kreować! Wstęp wolny 24.11.2007 r. /sobota/ Miejski Dom Kultury – Dom Środowisk Twórczych Ul. Wojska Polskiego 3 - w MDK-DŚT też przyjmowane będą zgłoszenia START: 11:00 Do godz. 12:00 przyjmujemy zgłoszenia do Gry miejskiej. Do gry miejskiej mogą zgłaszać się grupy 4-8 osobowe /uczniowie szkół gimnazjalnych, licealnych oraz studenci / . Zgłoszenie polega na wpisaniu na listę członków grupy. Następnie grupa otrzymuje 5 zagadek/rebusów związanych z Łomżą, których rozwiązaniem jest jakieś miejsce, do którego grupa musi się jak najszybciej udać. W każdym z pięciu miejsc ustawione zostaną punkty kontrolne , w których grupa otrzymuje zadanie do wykonania. Zadanie są zwariowane, wymagają od grupy odrobiny pomysłowości , szybkiego reagowania, i otwartości na innych ludzi. Za wykonanie każdego zadania grupa otrzymuje określoną ilość punktów. Liczy się czas i liczba zdobytych punktów! Atrakcyjne nagrody czekają !!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gra Miejska -młodzież w wieku 13-25 lat :) . Super Nagrody! |
suuuupppperrrr
|
|
ja wole grać w chińczyka.
|
|
kiedyś słyszałem o takikich grach w różnych miastach i zawsze chciałem wziąć w nich udział jednak gdy ona odbywa się w Łomży to nie mogę na nią przyjść bo dowiedziałem się o niej za puźno i jutro do 11 nie zdąze zebrać jeszcze4 osób i proponuję następnym razem żeby były to zawody indywidualne
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |