Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szkoła Drzewna? |
Czesc. Co sadzicie o szkole drzewnej ? i kto tam sie wybral ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szkoła Drzewna? |
Skończyłem "drzewną" rok temu. I wyniosłem z niej bardzo dobre wspomnienia. Atmosfera którą stwarzają nauczyciele jest świetna. W tej szkole najwazniejszy jest uczeń (jaki by nie był) wielokrotnie widziałem jak moja wychowawczyni pomagała kolegom i wiem ze inni nauczyciele tez to robili. Ta szkoła wychowuje i choć nie ma ona tak wysokiego poziomu jak np.2 LO jej absolwenci równie często jeśli nie częsciej odnosza sukces w życiu ( nasie lokalni politycy;) . Łomża potrzebuje "drzewnej" bardziej niż któregoś tam ogólniaka bo daje ona pewniejszy start w życiu (zawód) . Gdyby ktoś wątpił wystarczy spojrzeć na liczbe nowych uczniów z których naborem w przeciwieństwie do np. 3 LO "drzewna" nie miała problemów. Co do zajęcia budynku przez wyższą uczelnie to chory pomysł gdyz "drzewna" jest nierozerwalnie związana z tym budynkiem od 85 lat.Po za tym walczyliśmy o ten budynek razem z naszymi rodzicami i nauczycielami i jesli bedzie trzeba bedziemy walczyc dalej bo warto. Obecnie studiuje na Politechnice Białostockiej i daje sobie całekim dobrze rade wielu moich kolegów równiez studiuje a inni znaleźli prace w Nadleśnictwie i innych miejscach. To WSPANIAŁA SZKOŁA!!! Ps. Tylko szkoda ze daleko było na sale gimnastyczną
|
|
:)
|
|
ja sie tam ucze juz 3 rok i w zyciu nie przejde nigdzie indziej...atmosfera suuper, nauczyciele jesczze lepsi. wszyscy sie znaja z widzecia chociazby , nie ma bojek....jest naprawde exxxtra
|
|
pierdolita glupoty :D
|
|
zaje^^^^ szkola :D
|