czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
gg

nie wiecie co jest z tym gg od kilku dni tak około 20 mi nie działa ;/ ;/ ??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: gg

Na stronie www.gadugadu.pl umieszczone jest info na ten temat. Myslenie naprawde nie boli.

Mi też nie działa ;/ i też tak od kilku dni ,za dużo najebali tych dodatków jakieś dzwonienie itd. na *** to komu ? jak będę chciał zadzwonić to wybiorę skype cóż gadu powoli straci użytkowników eh

Mnie już to denerwuje,jestem na dostępnym a ty samo sie przełącza na niedostępny i jeszcze nie można wejść spowrotem na dostępny.

A czegoś Ty się spodziewał za darmo? Powinieneś ich po rękach całować, że masz możliwość komunikowania się za darmo. Jak chcesz jakiś wymagań to płać im za możliwość korzystania ;) Pozdrawiam ;)

heh...

http://lukem.tumblr.com/post/19217211 odnośnik z cyklu "How to make Polish people panic"

widziałem to już kilka dni temu, uśmiałem się porządnie, teraz w kontekście tego tematu strona ta wywołała u mnie łzy radości :)

pozdrawiam
M

te gg to wogle coraz częściej się wyłacza

...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...

Matko kochana, ludzie!! Czy to tak naprawdę trudno zajrzeć na stronę Gadu-Gadu i wyczytać, że Gadu-Gadu S.A. modernizuje serwery w celu wydajniejszego działania?! Szlag mnie trafia przez takich ludzi jak Wy, dzieci Neostrady.

Nie dlatego, że jest w nim masa dodatków w postaci MojaGeneracja, GaduRadio, Gadu naGłos itp. Tylko i wyłącznie jest to przez modernizację serwerów.

Autor: sebi (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) ''Wy, dzieci Neostrady'' Serwery w nocy wyłącza się i modernizuje a nie w godzinach przed wieczornych .

Wy jesteście jacyś porąbani...kto by myślał,że jak GG sie tnie to od razu napisane bedzie na stronce czemu tak się dzieje !!! A jak prąd odetną to też wejdziecie na strone Zakładu Energetycznego i bedziecie się pytać,a czemu mi prąd zabrali???
bertus20 i sebi takie mózgi...;/[Myślenie nie boli]...pffff........[Matko kochana, ludzie!!] [Szlag mnie trafia przez takich ludzi ].........takie taborety z was ...;/

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org