Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Próbna matura. |
Jak tam Maturzyści poszedł Polski? Który temat wybraliście?? Ja osobiście "1" (Wesele Wyspiańskiego). Gdzie sie uczycie?? Ekonom.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Próbna matura. |
Witam,maturka calkiem niezle myslalem ze bedzie trudniejsza. Ja wybralem drugi temat z "LALKI" MECHANIAK
|
|
Chyba tylko w mojej szkole, 2lo, nie pisalismy, superrr heh
|
|
ja pisałam drugi temat ("Lalka" Prusa) III LO a maturka nie była wcale taka trudna, zobaczymy jak będzie jutro :-) W deszczu maleńkich, żółtych kwiatów
|
|
ja pisałem tez drugi temat :) jutro rozszerzony angol a w piątek matma rozszerzona :p zobaczymy co wymyślą na matmie ;) III Lo Myślą swą szukają szczęścia, które zwie się wolnością
|
|
Widze ze jestem jedyna osoba ktora wybrala temat pierwszy... uznalem go za znacznie latwiejszy mimo ze nie czytalem zadnej z tych lektur :/ Zobaczymy... moze i zalicze:) I LO
|
|
w II próbne matury są chyba po wolnych dniach :) tzn po świętach a więc w styczniu ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
Nie wiecie kiedy bedziemy pisac probna organicowana przez OKE? Pozdrawaim...
|
|
marzec Dowiedz sie kim jestes i pozostan soba...
|
|
a tak w ogóle to w piatek jeszcze pisze próbę z chemii i bioli/ I LO Dowiedz sie kim jestes i pozostan soba...
|
|
to u Was jest możliwość napisania matury w jednym dniu z dwóch przedmiotów? :| Myślą swą szukają szczęścia, które zwie się wolnością
|
|
W naszej szkole wszystko jest mozliwe, mozna nawet dwie jednoczesnie pisac:P... wszystko zalezy od checi i umiejtnosci rozdwojenia sie;) nietoperzz z ktorej klasy jestes?
|
|
aaa :P no tak, liczą sie chęci :D u nas już takiej możliwości nie dają, nawet chęci nie wystarcza Myślą swą szukają szczęścia, które zwie się wolnością
|
|
Polski z bańki, jutro angol a w piątek matma- sporo materiału okroili więc bedą kombinowac z zadaniami :0 powodzenia
|
|
dla mnie to chyba najgorsza będzie biola i to rozszerzona w piątek:-/ jak ktoś ma jakieś przecieki czy coś w tym stylu to ja bym poprosiła o kontakt hehe:-) Powidzenia W deszczu maleńkich, żółtych kwiatów
|
|
3 by Dowiedz sie kim jestes i pozostan soba...
|
|
Tak myslalem, bo kto inny by zgodzil sie na somobojstwo piszac dwa przedmioty.. i to pewnie oda rozszerzone? (ale nie martw sie, tez popelinlem ten blad, wybralem 2 przedmioty rozszerzone:) Powodzeneia. 3m sie.
|
|
Ja pisałem "1" temat, wiec nie jesteś sam "ukaz". :) pzdr for all, powodzenia jutro i pojutrze :) Brak inwestycji, $.
|
|
angol prosty był nie uważacie? Dowiedz sie kim jestes i pozostan soba...
|
|
angol nawet nawet ;) zobaczymy wyniki :) a jak wam poszedl? ja jutro gegra, zobaczymy jak to bedzie...
|
|
hehe ja w liście z angola napisałam że teraz pracuje na poczcie bo dzięki temu mogę zbierać znaczki a mój były szef był głupi i dlatego już u niego nie pracuje:-) Ale i tak moja kumpelka byłą najlepsza bo napisał, że już nie pracuje tam gdzie wcześniej bo od tej pracy śmierdziały jej ręce :D:D No a jutro biola W deszczu maleńkich, żółtych kwiatów
|
|
na angolu rozszerzonym tylko 1 zad. ze słuchania było lekko zamotane a reszta to w kit :) jutro matma rozszerzona, zobaczymy ile jeszcze sie ma zaległości... Myślą swą szukają szczęścia, które zwie się wolnością
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |