Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie lubie niedzieli :/ |
Od zawsze to mam..głowa od rana boli a trzeba iść do roboty a w robocie w niedziele straszne nudy..do tego ta głowa;/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie lubie niedzieli :/ |
a ja nie lubie poniedziałków
|
|
Gregu w niedzielę winieneś chodzić do kościoła to by cię głowa nie bolała.
|
|
ja tez nie lubie niedzieli, a jeszcze w takiej łomży jest ona szczegolnie dluga i nudna, za to poniedzialki mam wolne :D
|
|
heheh... to pewnie "niedzielna migrena"
|
|
myslalam ze tylko ja tak mam mnie tez glowa zawsze boli i ta atmosfera niedzieli czlowiek budzi sie rano, przeciaga i nagle zdaje sobie sprawe ze weekend sie konczy;/ i jutro znoooowu poniedzialek
|
|
W niedziela jest strasznie zamulona. W sobote sie pobaluje a w niedziele nudyyy
|
|
a ja nie lubie poniedziałków za niedzielą też nie przepadam.... ;d ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
Ja pierniczę.... już niedziela... a w poniedziałek takie zajęcia..., że "głowa boli".... Najbardziej lubię piątek ;-) I sobotę rano ;-) I czasem czwartek :-P Niedziela wieczór i poniedziałek najgorsze... :-)
|
|
Piątek dobry na początek :)
|
|
Piątek tygodnia koniec i poczatek :) "Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"
|
|
szczerze? po protu ich nienawidze i najchetniej wykresliłabym z tygodnia. no ale coz... niedziele sa okropnie nudne.. ale przydaja sie czasami jako te dni po sobocie xD ale tak czy inaczej okropnie sie dluuuza;|
|
|
...poniedziałek...to podobno noc pomiędzy niedzielą a wtorkiem...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |