Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uwaga wściekła koza |
Uwaga w Łomży na Piłsudskiego (niedaleko alajek na Bema) widziano wściekłą kozę. Wszystkich którzy mieli z nią kontakt powinni być odstrzeleni!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uwaga wściekła koza |
to powinienes tez byc chyba...az tak blosko podchodziles, zeby zdjecie zrobic... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
aaaaaaaa wściekły pies , a teraz koza . Zginiemy wszyscy , aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ___POLAK___TO___JA___
|
|
MMMMm objadzik mmmm hehe :)
|
|
Widziałem dzisiaj tę koze na drodze Łomża-Kolno , łapała stopa ale nie wziałem bo mówie o czym ja z taką kozulą bede gadał.
|
|
Kozie mleko jest bardzo zdrowe, mogą spożywać je nawet dzieci ze skazą białkową, także to chodząco - beczące dobrodziejstwo :) A koza na zdjęciu wygląda na bardzo zdrowy okaz a nie tam wściekłego zwierzaka.
|
|
|
|
O RLY?
|
|
duzy, a co to jest "no wai" bo próbuję rozkminić o co ci chodzi??
|
|
Wlasnie, co to jest NO WAI ?NOWA I ? NOW A I ?
|
|
Zapewne jest to słowny żart, mający na celu prześmiewczą oceną czyjegoś postu (czyt. mojego). Zgodnie z wytycznymi dedukcji prostej, mało zawiłej: "NO WAI" - No way! - (Nie!, Nigdy w życiu!, Za nic (w świecie)!, Za żadne skarby!, Nie i koniec!, Za żadne pieniądze!) zgodnie z http://www.dict.pl/plen?word=no+way&lang=EN
|
|
Marceli_Pietruszka brawo!
|
|
Chcesz mieć ząbki jak krywształki to pij mleko z koziej pałki
|
|
ale ossochozziiiii zią???
|
|
jedrlas wiem co to koza , wiem co to pałka ,ale co to jest krywształek ,odpowiec. I co ma dziad do kasy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |