Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
2Liga Kobiet (Uks"Jedynka"Łomza |
Witam wszystkich kibicow i ludzi z łomzy Temat widzicie Postarajcie sie wydawac swoje opinie na temat siatkowki meczow naszych siatkarek:) i wszystkiego co kreci sie w około Łomzynskiej Siatkowki Serdecznie Zapraszam:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 2Liga Kobiet (Uks"Jedynka"Łomza |
siatkarki na kaukaz
|
|
Super bardzo mi się podobało ,tyle emocji i dramaturgia wydarzenia sportowego .Aby tak dalej .
|
|
Przydałaby się jakaś dobra strona internetowa na temat drużyny zawierająca informacje na temat zespołu rywali terminarza tabeli itp.
|
|
TEz oo tym myslałem :D
|
|
Kurcze Sprawdziłem W necie Czy jest wogle jakas strona dotyczaca 2 Ligi Siatkowki i co?? Nic:/tylko 1liga trzeba powaznie pomyslec o stronie
|
|
Jest cos:D http://www.pzps.pl/table.php?teamGroupId=24 Tu jest tabela ale niestety pusta ;/ ciekawe czemu jej uaktualnio tam mozecie cokolwiek znalesc
|
|
Dziewczyny rządzą...oby tak dalej...:)a co do stronki to faktycznie by sie przydala:) |PrZeMo|
|
|
Cieszy mnie fakt, że wraz z awansem do drugiej ligi UKS Jedynka pojawiło się tylu sympatyków siatkówki w naszym mieście. Ale jednocześnie zastanawia mnie również fakt, gdzie byliście do tej pory kibice (jak sami sie nazywacie). Usprawiedliwia was jedynie młody wiek. Siatkówka dziewcząt (kobiet) istnieje w Łomży już bez mała od 15 lat. Przypomnę chociażby coroczny ogólnopolski turniej E. Pietrasika odbywający się w międzynarodowej obsadzie w gimnazjum nr 1. Ja chodzę na siatkówkę w Łomży od kilkunastu lat. Na meczach do tej pory bywało 10 kibiców, z czego połowa to rodzice siatkarek i kierownictwo drużyny. Ale mniejsza z tym. Dla mniej zorientowanych podaję adres strony internetowej, gdzie znajdziecie wszystko o piłce siatkowej, w tym o naszej drużynie (na zakładce II liga kobiet grupa III): www.siatka.org. Pozdrawiam sympatyków siatkówki.
|
|
hejka wszystkim :) no wiec jesli chodzi o ta stronke to wszystko jest na www.siatka.org i tam trzeba wejsc w zakladke DLA KIBICA i tam sa artykuly a terminy meczow i wyniki sa w zakladce WYNIKI milego szukania i ogladania
|
|
wczorajszy mecz - dramaturgia skończony happy ende'em a co bezpieczeństwa imprez masowych - ciekawie czy panowie ochronie znają ustawę z dnia 22 sierpnia 1997 r o bezpieczeństwie imprez masowych zwłaszcza artykuł 16 punkt 1 razem z podpunktami oraz odniesienie tego artykułu do art. 14. Ciekaw jestem dlaczemu pracownicy ochrony AMBRELA wynosili butelki szklane od piwa i jakim cudem leżała butelka pustego piwa pod flagą z napisem Łomża.
|
|
Ej TYch ludzi Co przychodza na mecze"popatrzec sobie" i przy ookazji wypic sobie piwkoo a co do ochrony to niemoga zapanowac na wszystkim ktos wejdzie z piwem a ktos z czym innym na Łksie było to samo to jest temat rzeka a co do wypowiedzi arla to sie niezgodze niemozesz kolego mowic ze byłes sam tez od kad troszke zaczełem łapac o co chodzi to gram i chetnie oglodam łomzynka siatkowke boo to co nasze to piekne:p A słyszałem z dobrego zrodła ze ma powstac Klub Kibica co O tym Myslicie??Marcin_23 napisał(a):
|
|
Ej TYch ludzi Co przychodza na mecze"popatrzec sobie" i przy ookazji wypic sobie piwkoo a co do ochrony to niemoga zapanowac na wszystkim ktos wejdzie z piwem a ktos z czym innym na Łksie było to samo to jest temat rzeka a co do wypowiedzi arla to sie niezgodze niemozesz kolego mowic ze byłes sam tez od kad troszke zaczełem łapac o co chodzi to gram i chetnie oglodam łomzynka siatkowke boo to co nasze to piekne:p A słyszałem z dobrego zrodła ze ma powstac Klub Kibica co O tym Myslicie??
|
|
Na imprezę masową (typu zawody sportowe bo na festynach i koncertach jest inaczej) firma ochroniarska ma obowiązek nie wpuścić osoby lub grupy osób będących pod wpływem alkoholu, narkotyków bądź posiadających przy sobie napoje alkoholowe itp. Kibic Siatkowki jakbyś się czuł jakby taka osoba będąca pod wpływem alkoholu bądź narkotyków czepnęła się na meczu ?? Do kogo miałbyś pretensje wtedy ?? Bo ja miałbym pretensje do firmy ochroniarskiej, że dopuściła się czynu wpuszczenia takiej osoby na imprezę masową, a odpowiedzialność za to bierze osoba która zajmuje kierownicze stanowisko w dziale ochrony (prowadzi nadzór nadich pracą)
|
|
kiedy teraz będzie najbliższy mecz w Łomży?
|
|
najprawdopodobniej 10 listopada, 3 listopada nasze dziewczyny mają mecz wyjazdowy (najprawdopodobniej jadą do Ostrołęki na mecz)
|
|
Tak Wyjazd jest W sobote:) słyszałem ze maja jechac jakis kibice czy ktos cos wie wiecej na ten temat??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |