Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
w którym banku założyć konto? |
W którym z banków z oddziałem w Łomży najlepiej założyć konto? Nie bardzo orientuję się jakie banki mamy w Łomży więc proszę o pomoc. Jestem studentem, nie pracuję. Potrzebuję jakiegoś taniego konta.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: w którym banku założyć konto? |
ja jestem studentem place 2 zeta za prowadzenie plus zeta za kartę czyli 3 zeta co miesiąc:) kredyt bank mi pasuje od paru lat. na pewno są lepsze alternatywy ale jakoś mi pasuje i nie zamierzam zmieniać banku bigi2004
|
|
pko bp
|
|
Jeśli chodzi o dostępność do bankomatów to jednak PKO BP w tym temacie przoduje. Natomiast jeżeli chodzi o koszty prowadzenia konta to wybierz M bank.
|
|
ING Direct
|
|
PKO BP - dostepnosc bankomatow jest dobra.. gorzej z kolejkami, nie tylko w bankach, ale i w bankomatach!! Mam tam konto, ale czasem, żeby załatwić sprawę trzeba stać w kolejce nawet ok. godziny :/
|
|
zakladaj w ing maja najlepsze warunki i oprocentowanie 4.25 w skali roku a jezeli zrobisz w miesiacu zakupy za laczna sume 100zl prowadzenie konta masz za frajer w innym przypadku placisz im 2 zeta za miecha
|
|
za 2 zeta za karte reszta jest za free
|
|
...a po co Ci oddział? ...chyba najlepsze będzie konto w Inteligo - w pko możesz normalnie wpłacać kasę i korzystać z ich bankomatów... a płacisz tylko złotówkę miesięcznie za kartę... _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
w bbanku spermy se zaloz konto :D dziewczyna ma koktajle gratis gwarqntowane :D [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
W Kredyt Banku byłem 2 lata ponad i nie polecam... nie ma takiej rzeczy chyba której by nie potrafili spieprzyć... Osobiście polecam mBank "I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym skur******* w tej dolinie..."
|
|
..dlatego pytałem "po co mu oddział?" ...też bym głosował na mBank - zero kosztów obsługi - konto za darmo, karta za darmo, przelewy od 11 lutego za darmo... :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
w dominecie studenckie jest za darmo, karta do bankomatu tez i konto internetowe tez za free.
|
|
Dzięki za tak duże zainteresowanie tematem. Jeśli chodzi o konto internetowe to takie już posiadam od 2 lat (w mBanku). A jedynym minusem jest to, że nie ma tutaj żadnego oddziału, więc nie ma możliwości wpłaty na konto (chyba że na poczcie gdzie słono trzeba za to płacić).
|
|
w dominecie masz do zwyklego konta konto internetowe jako dodatek. oddzial jest przy starym rynku. wplaty za konto bezplatne
|
|
Kredyt Bank "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
A ja polecam Dominet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak kto chce PŁACIC WIĘCEJ za konto itp to niech idzie do innego banku
|
|
DOMINET - przelewy do innego banku 3zł!!! dla właścicieli mBanku proponuję inteligo jako konto dodatkowe do realizowania wpłat w bankach PKO (w Łomży przy rondzie kościuszki i solidarności)- przy miesięcznym saldzie min. 100zł koszt użytkowania konta to jedyne 1zł miesięcznie... _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
W PKO BP SA ! Polski pewny bank, największa sieć placówek i bankomatów. Nie jest tak drogo za prowadzenie rachunku. Dostęp do konta przez internet świetna sprawa na uniknięcie kolejek.
|
|
kefas kto Ci powiedzial, ze przelewy do innego banku 3 zł? przez internet kosztuje to 0,50 gr
|
|
załóz w INTELIGO wystarczy tylko dostep do neta i obrot 100 zł miesiecznie i juz nic nie płacisz. Karta 0,99 zł i tyle
|
|
Załóż rachunek w PKO BP to pół życia stracisz w kolejkach do okienek ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |