czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
gaz pieprzowy

wady zalety czy użwaliście i jaki najlepszy ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: gaz pieprzowy

kazdy dobry....ale mnie osobiscie nie smakuje...

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

dobry na psy, na ludzi to lipa!!

no nei powiedziałbym sąspecjalne na psy ale na ludzi działają tak samo tyle ze mniej czasu wszycho ...

skoro wiesz to po co sie pytasz??gazy pieprzowe to szmelc!!

gaz na psy i na ludzi jest taki sam...tylko sposob jest "podania" jest inny

mamy jeszcze gaz zelowy, ktory nie ucieka z wiatrem, co pomaga przy pryskaniu

Gaz zelowy jest ok, celny, daleko nosi, tylko musisz celowac w oczy. Inaczej nie podziala.

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

Aha, w praktyce wyglada to jak strzal woda ze strzykawki. Tylko strumien ciut cienszy. Zelowa konsystencja powoduje przyleganie do miejsca w ktore ten czynnik trafil.

hahaha wcale nie trzeba w oczy:) wystarczy, ze w twarz trafisz... wszystko sie rozniesie;] no chyba, ze chcesz hard core;] to wtedy tak, a inni beda woleli jako odswiezacz do ust:D

http://www.bron.pl/bron_pl/obrona/produkty/gazy/gazy/gaz_pieprzowy_kolter_guard_twl_1000_w_obudowie

Polecam

wszystkie te buble bez zezwolenia sa kiepskie, wejdz sobie na forum budo jakies i poczytaj a sie przekonasz

to samo ja ci moge tu napisac...mam sie przekonac, po tym co ktos napisze?

"czesc kupilem gaz obronny, na ktory wymagany jest swistek papiery zwany zezwoleniem posiadania gazu, oczywiscie nie mam zezwolenie(jestem zajebisty, co?) kupilem go za 300000 zl moglem w euro, ale taniej by wyszlo...(zajebisty jestem, co?) te gowno za 30 zl bez zezwolenie jest do dupy! w ten moj stoi na szafce i sie kurzy ten moj jest lepszy bo trzeba miec zezwolenie"

i co? ze ktos mi napisze, ze lepszy to mam sie go sluchac...zaloze sie, ze kazdy by nie chcial takim nawet za 2 zlote dostac po oczach...i by sie przekonal czy bubel czy nie bubel, spelniajacy swoja prace...wkoncu do tego jest...

najwiecej sie odzywaja "specjalisci"

piszesz brednie chlopcze, tam akurat sa ludzie (z ktorych czesc znam osobiscie), ktorzy wlasnie testuja go na sobie, dziwne nie?? ja bym tego nie zrobil!! oni uzywaja tego i chca miec pewnosc, dlatego probuja!! ty i tak tego nie zrozumiesz bo masz gaz za ile tam napisales 300000 zł i stoi on na polce, specjalisto....

jak przyszlo mi to czytac, to zauwazylem, ze nie zrozumiales tego co napisalem...ale trudno

ja testowałem na sobie...
nie wiem na co dobre te gazy łzawiące, ale lepiej nie pytajcie jak się czułem jak sobie zajebałem w twarz takim czymś...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Ja jakiś czas temu kupiłem gaz piepszowy za ok 10zł w sportowym na bernatowicza....
Byłem zmuszony użyć go 2x w Krakowie. Po pryśnięciu z odległości ok 2m dwóch agresywnych panów nie było w stanie nic zrobić. Także sprawdził się w 100%. Jeżeli chodzi o psy???? To też byłem zmuszony użyć. Na psy bardziej działała Twoja psychika i to, że nie boisz się tak tego psa niż sam gaz.

A co do wypowiedzi, że gazy bez zezwolenia są gówno warte.... No cóż. Wiecie czemu trzeba mieć na nie pozwolenie? Bo są niebezpieczne. Mogą komuś krzywdę zrobić. Niejednokrotnie potrzebna później jest interwencja lekarza. Więc jeżeli ktoś chce mieć spokój i czyste sumienie to wystarczy najzwyklejszy gaz piepszowy.

Jeżeli ktoś chce mieć namiastkę jego działania... i chce na własnej skórze przetestować(czego nie polecam) to niech pryśnie sobie trochę na rękę i niech powącha, albo prysnąć trochę w pomieszczeniu i posiedzieć w nim parę sekund..... Nie polecam, ale wtedy wszystko się wyjaśni ;-)

ja kieds nawet nie dostalem tylko obtarl mnie reka po policzku kumpel z prysnal sobie na reke myslalem, ze uciekne:) ale nic mnie nie boli nic nie czuje! 20 minut minelo myslalem, ze mi oczy wyjda! haha:D

"Autor: zly_czlowiek (---.elomza.pl)
Data: 28-10-07 14:38

hahaha wcale nie trzeba w oczy:) wystarczy, ze w twarz trafisz... wszystko sie rozniesie;] no chyba, ze chcesz hard core;] to wtedy tak, a inni beda woleli jako odswiezacz do ust:D

!"

Akurat w przypadku zelowego -slabo sie rozprasza (wlasnie takie sa wlasciwosci zelowych odmian gazow pieprzowych) -szczerze polecam ->od razu w oczy. Inaczej slaba skutecznosc.

W kontakcie ze skora niewielkie pieczenie (jak po upapraniu sobie ust ostrym sosem). Slaba skutecznosc w przypadku osoby w szklach kontaktowych :P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org