czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Internet

Gdzie w Łomży można znlaeźć tani internet??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Internet

wczoraj go widzialem jak sie czail...i sie zaraz schowal

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

zły_człowiek pokazał nam swój niski poziom intelektualny swoja odpowiedzią na nic więcej go nie stać ( na poważne pytanie odpowiada swoja głupotą)!!!!!!

mowisz do mnie czy kolo mnie?

przykro mi, ze nie wszyscy sa tak inteligentni jak ty...jedyni w swoim(moze lepiej w twoim) rodzaju, unikalni...ale nie koniecznie.

i jeszcze jedno... piszac "nam" kogo mialas na mysli? moge tylko sie domyslac, ze rozmawiasz z lusterkiem...

pozdrawiam

i mam nadzieje, ze nie do nastepnego razu!

Angelica tak się składa że twa wypowiedź wg mnie niezbyt pozytywnie o Tobie świadczy.

Po pierwsze bulwersujesz się niepotrzebnie a po drugie brak Ci klepki by skorzystać z wyszukiwarki - tak zgadza się, jest takie coś i nawet niektórzy potrafią z tego korzystać

zły człowieku jesteś żałosny z tym swoim monologiem na niskim poziomie intelektualnym , widzę, że zero szacunku okazujesz drugiej osobie no i piszesz bzdury na mój temat nie znając mnie wogóle naprawdę reperzentujesz niski poziom aż ciebie szkoda .....zapytałam się tylko gdzie można znaleźć tani NET a ty mi odpowiadasz po chamsku zastanów się nad sobą człowieku bo już majaczysz ....

kiernek juz dawno to zrobiłam a forum jest po to, by zasięgnąć porady innych i poradzić się was, ale widzę że nie potraficie rozmawiać na poziomie tylko stwierdzać ze ktoś jest taki a taki bo chciał tylko poradzić się w jakiejś kwestii faceci rzeczywiście to podłe świnie !!!!!!!!! wasze wypowiedzi świadczą o was dużo....................(dotyczy kiernek i złego człowieka) ps nie wiedziałam, ze facetom aż tak odbija......

Serdecznie wam dziękuję (kiernek i zły_człowiek) za porady w kwestii internetu . :(((((((((((((((

ps. Byliscie bardzo uprzejmi, zyczliwi i sympatyczni :(((((((((((jeszcze nigdy nie spotkałam takich złych facetów.....

zly_czlowiek, gratuluję poczucia humoru, łomża miasteczko ponurych ludzików.

uhahaha dobre to bylo. Angelica wiecej luzu w zyciu... Oprocz powagi istnieje tez smiech...

Strasznie jesteś "mądra" ...znasz takie powiedzenie "wyżej sra jak dupe ma" ? Nie znam Cię ale wydaje mi się,że do Ciebie to pasuje..

na tym forum było w ciągu ostatniego półrocza co najmniej 8 tematów o możliwościach dostępu do internetu w Łomży

zamiast trollować wystarczy poszukać

czyżby znów zaczynał się "syndrom tematów o ŁKS"?

Angelica, kilka kwestii:

1) Jakis kompleks do facetow?

2) Brak poczucia humoru?

3) Nie odreagowuj swoich zlosci na jakiegos faceta ktory cie skrzywdzil na wszystkich facetach swiata. Najpierw posty typu "gdzie sa mezczyzni..." w ktorych wypowiadasz sie aktywnie a potem narzekasz, ze faceci sa jak faceci. A jak ci juz wszyscy faceci swiata w ogole podpadli (bo sa facetami), to zmien orientacje i szukaj sobie innej kobiety.

4) NA PRAWDE: na tym forum bylo 15000 tematow o tym, jaki internet w Lomzy! Forum 4lomza zawiera w sobie wyszukiwarke. Wyszukaj tam slowo internet a gwarantuje Ci, ze znajdziesz mase tematow, ktorym zawdzieczasz wlasnie tak chlodne i cyniczne odpowiedzi. Zapewniam Cie, kolezanko forumowa, ze meczace to jest na rowni z nieustannie powstajacymi tematami o ŁKS.

"zły człowieku jesteś żałosny z tym swoim monologiem na niskim poziomie intelektualnym , widzę, że zero szacunku okazujesz drugiej osobie no i piszesz bzdury na mój temat nie znając mnie wogóle naprawdę reperzentujesz niski poziom aż ciebie szkoda .....zapytałam się tylko gdzie można znaleźć tani NET a ty mi odpowiadasz po chamsku zastanów się nad sobą człowieku bo już majaczysz ...."

"odpowiadasz po chamsku zastanów się na"

"
zły_człowiek pokazał nam swój niski poziom intelektualny swoja odpowiedzią na nic więcej go nie stać ( na poważne pytanie odpowiada swoja głupotą)!!!!!!"

no to da sie zauwazyc...-zalosny, niski poziom intelektualny x3, glupota.

no i wg ciebie to nie jest zalosne? i glupie? i nie jest chamskie?

gratuluje

Marceli_Pietruszka

dziekuje

To prawda, duzo ponurakow.

Angelica: zapukaj do IST. Mają dobrą ofertę.

ADALL

Angelica piszesz tak:

17:51 "zły człowieku jesteś żałosny z tym swoim monologiem na niskim poziomie intelektualnym "
17:55 (..)
18:06 (..)
18:08 (..)
jak widzisz też jesteś niezła.

"kiernek juz dawno to zrobiłam a forum"
i co blondynka użyła szukaj i nic nie znalazła? pewnie zapomniałaś wpisać tekstu w pole wyszukiwania. lepiej nie odzywaj się na tym forum bo pomyślę jeszcze że wszystkie kobiety (dziewczyny) są tak głupie jak Ty

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org