Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szampon dx2 |
Czy ktoś go stosował?? czy pomaga?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szampon dx2 |
Dobrze drenuje kieszeń, poprawia samopoczucie, dla włosów jest obojętny, raczej nie szkodzi utrwala łysinę, tj. bardziej się błyszczy siwizna pozostaje, nie zauważyłem aby wzmacniał jednak szampon z rzepy /tylko ten zapach paskudny/, lub ampułki, jak złapiesz promocję w aptece to podwójna dawka,
|
|
Na reklamie jego zadanie się kończy
|
|
Moim zdaniem nie ma sensu stosowac takich preparatów, ja mam serie dla kobiet z innej firmy i porównując skład starego szamponu a tego to na końcu wyszczególnione sa wyciągi z winogron itp czyli jest ich bardzo mało a tak to wszystko zawiera co wcześniejszy szampon tylko cena 2 razy wyższa.
|
|
zależy na co ? rozumu od niego ci nie przybedzie !
|
|
A i tak łysy jesteś , a tłuszczu nie spala . proponuję wazelinę , jeszcze łatwiej będziesz w d..... właził P.k.
|
|
Kali4nia chyba mało zarobiłeś w tym miesiącu ?
|
|
Szału nie ma - d.. nie urywa Panie . Ciekawa jestem ile ty ukręciłeś .?Zapomniał wół jak cieleciem buł .
|
|
Moj mąż stosował DX2 no i zero efektow....za to Pirolam polecam...
|
|
Nie zawracaj gałami - ja wiem ty nie wiesz ! Dalej polecam wazelina , Przy twojej masie lżej bedziesz wchodził . Zrozum nigdy do nich nie bedziesz należał , zawsze bedziesz d... bez szkoły . Drwiny i z gór i z dołu . Może mało zarabiam , ale mam swoją godność !
|
|
suszi - boisz sie nawiazać dialog w okolicznościach ,gdy nie mozesz wykorzystać swojej pozycji zawodowej . Umiesz tylko straszyć zabraniem kasy , zmianą stanowiska lub zwolnieniem z pracy . Jaki jesteś żałosny głupi jesteś . wiekszośc poza terenem pracy w d... kopnąć by cię nie chciała . Jeżeli taki fajny jestęś to popros o jakiś pozytywny wpis !!!!
|
|
proszę o pozytywny wpis!!!!
|
|
Kimże jestes suszi? Pozytywów na temat szamponu chyba nie uzyskasz :( chyba są 3 serie tego szamponu-jeśli chodzi o wypadanie włosów to może umów się z dermatologiem na konsultację bądź wykonaj badanie włosów ( kiedyś przy ul. Wyszyńskiego widziałam że robią)
|
|
to pseudo k. domela hahahahha
|
|
Łysienie jest procesem nieodwracalnym podobnie jak głupota, chociaż niektórzy twierdzą, że można zmądrzeć (to pewnie i włosy też mogą odrosnąć;)) -------------------------- Anoni.m http://www.pixelpc.pl
|
|
Polecam ten szampon, mojemu partnerowi pomógł. Z tyłu głowy miał tzw placek, z dnia na dzień stracił w tym miejscu włosy. Oczywiście nie od razu, ale po jakimś czasie włosy odrosły. Obecnie stosuje dx2 zamiennie z innym szamponem. Mowa o dx2 przeciw wypadaniu włosów ;-)
|
|
A jaki szampon na jajka żeby włosy nie rosły bo już mi się golić nie chce ??
|
|
A to ta menda pospolita z domela . Jemu już nic nie pomoże / żaden lek/ . Łysy , gruby , podziargany , i głupi i fałszywy jak mało kto . Szkoda mi tylko właścicieli tej firmy
|
|
A ta menda to Paździoch ???
|
|
Na porost włosow to mód na głowe , a gówno kurze do ustnie . mod ciągnie a gówno pcha
|
|
A na jajkach żeby nie rosły to odwrotnie ???
|
|
dokładnie
|
|
Dzięki za info
|
|
Do niebawem R., ups .!!!Panie k.
|
|
Kali4nia żebyś przy wypłacie się nie zdziwił.
|
|
dajcie chłopu już spokój, może pod pachami mu wypadają jak na/w. głowie brak
|
|
Ha , ha , he - ale ty głuoi jesteś , B. ciężko jest nie wbuchnąc śmiechem na twój widok
|
|
Jak minął dzień Rafciu ? ale chyba kiepsko . Ciekawe kiedy P. Kazimierz pozna sie na tobie . Z tego co wiem niegłupi gościu.
|
|
Oooo , widze że temat/ szału nie ma/ ale zaczyna zataczać coraz wieksze kregi panie Sz. / haha / Mlodszy brat Susi2 .-odezwał sie . Nawet sam Admin się zangażował- ty to musisz być figura w tyn naszym domelu Pewnie jakimś kierownikiem przynajmniej jesteś . A, ze gruby i łysy to każdy widzi , co do inteligencji to też każdy po rozmowie z tobą może ocenić Chociaż nie wiem dlaczego admin interwenjuje . Nie padoają zadne wyzwiska , słowa niecenzuralne , a i temat nie najgorszy .
|
|
Bo ,,MY\" kulturą nie grzeszymy kali4nio
|
|
kota nie ma - myszy charcują . Targi to już były , czy teraz lecą ? Oczywiście Budma
|
|
Masakra...
|
|
Nara ! Do jutra, po jutra i po pojutrza i po,po,po,,,,
|
|
Hej hej hejjjjjjjjjjj !!!!
|
|
Sie masz Slepy ! Jak miną dzięn ? Jaki kupiłęś szampon ?czy tylko mydło ? Coś dziś kaziu nie był w sosie . długo siedział .
|
|
Odemnie to wyp.....laj.
|
|
Sory Maciuś to nie było do ciebie , ale nie podejrzewałem cie o kumoterstwo z suszim. Ale człowiek całe życie sie uczy .
|
|
kali4nia - masz jakiś wjatkowy żal do tego d..ka . to nie wiesz co sie robi ? w tą tłustą mordę na pewno trafisz.
|
|
Kali4nia ciekawe co ty zrobisz jak wyjdzie najaw kim jestes?? Wystarczy tylko Przeczytać twoje posty co pół roku temu założyłaś koleżanko...
|
|
- Już sie boję / , a swoja drogą 4-ever jest to rozwiązanie , ale w pracy nie mogę , a poza nia nie da się . Typ kursuje autkiem dom -praca - dom i poza nocha nie wytyka , zal to mam i to wielki . za bardzo łatwo mu przychodzi zarządzać czyjąś kasą....
|
|
Sory kalina ....!!!!chcialem dobrze
|
|
Lubie te wasze bzdet czasami poczytać ,ale już pogubilem sie ! Cz ktoś mi powie o jaką firme chodzi i czy nie macie wrażenia ,że boj tocz sie tylko miedz dwiema osobami. Ze suszi, suszi2, hitahi , a kali4nia , 4-ewer . Dajcie sobie po razie ale poza ... oky
|
|
Pora na Siwego :) Jesli ktorys facet ma zakola to mu juz zaden DX2 nie pomoze. Widzac takiego gostka juz sie wie ze nie pomoze mu szampon w tym co lubi a mianowicie to mu te zakola wytarly sie o uda partnerki.Syzyfowa praca dla szamponu!!!
|
|
Pozostaje tylko przeszczep lub naciąganie skóry.Po odp. naciągnięciu i krawat niepotrzebny
|
|
Problem przez chwile z łączem ma czlowiek , a tu nudą wieje . jak sie macie ? co mnie spotka i co z moimi poborami teraz bedzie . Pozdrawiam wszystkich zainteresowanch !
|
|
No i jak Rafciu - dx pomógł . ? nie widać ! Ale smród na hali wisi .
|
|
Jak dla mnie najlepszy szampon to Babino, ze względu na delikatność. Na problem z wypadaniem włosów idealny. Do tego biorę tabletki, które znalazłem szukając informacji o przeszczepie włosów http://www.kameliabielizna.pl/przeszczep-wlosow-cena-opinia/ :D :D :D Takie połączenie dało dużą poprawę. Na razie wizyta w gabinecie medycyny estetycznej nie będzie potrzebna :P
|
|
|
|
spadaj trollu
|
|
A dowiemy się co z tym dx2 - pomaca ? Susi stosowałeś ?
|
|
pomaca - ma byc .. pomaga..
|
|
moj pies nie narzeka ale jajka musze dalej golic tu nie pomaga
|
|
kosiarka
|
|
ale jakiej marki bys polecil ?
|
|
No niech się wypowiedzą znajomi czy pomogło!
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |