Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Modlin 2004 |
Witam. Czy ktoś z Łomży wybiera się na Największy zlot tuningowy w Polsce i wyścigi na 1/4 mili – Otwarcie Mistrzostw Polski 2004 oraz Pucharu Dunlop'a 2004 Może jakiś zorganizowany wyjazd. Więcej informacji na: http://www.sss.org.pl/index.php?kat=0&view=3;3d;117;1
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Modlin 2004 |
Zdaj relację jak wrócisz - koniecznie ! :)
|
|
kumple z forum forda jadą ja raczej nie pojadę w związku z imprezą która mi się zaplanowała na ten weekend :D --- PGG
|
|
jezeli ktos sie chce dolaczyc to moj numer gg 2921659, bedzie jechalo kilka aut z lomzy i kolesie z elku, pozniej dolaczamy do bialegostokui w wawie do kolesi z tamtych okolic pozdrawiam Krzysiek
|
|
Ilu się dołączyło ? dużo was jechało razem? Ja solówka nie szło się dogadać z nikim ogólnie to brak w łomży organizacji . Czy jest w łomży jakiś tuning club? może warto zeby coś zorganizować?
|
|
nas jechalo razem około 20 aut a jezeli chodzi o Łomże to jednak organizacji brak, klubu nie ma ale byly rozmowy i moze bedzie.Skoro jechales solo to tzreba bylo zadzwonic nie mnie do nikogo pretensji ja pisalem podalem GG.
|
|
ok na drugi raz sie nie zgubie :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |