Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
terrorysci |
co sadzicie o terrorystach?czy sa uzyteczni czy tez nie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: terrorysci |
Co za głupi post !! Co się dzieje z tym forum, tutaj już nic nie ma ciekawego, wypowiedzi i tematy są już żałosne. Ten temat przebił chyba wszystkie dotychczasowe, terrorysta ile żeś myślał nad wymyśleniem tego pytania ?? Chcesz zaistnieć na tym forum czy poprostu nie znasz odp. na te Twoje pytanie ??
|
|
ze ty jestes przeciw to twja brocha ale znam takich co sa za terrorystami wiec nie wydaje mi sie zeby to byl glupi temat
|
|
Tak! Ja jestem za terrorystami, sycylijską mafią, nazistami, Sauronem, Leksem Lutorem, Gargamelem i MW! A tak serio: święta racja Dziki. Spytam poraz n-ty: gdzie jest admin? ______________ Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej (Nie mylić z Wielką Polską :-) WWW.WIELKA.NET ______________
|
|
czemu wszystkich tak drazni ten temat?Przecierz zawsze sa zwolennicy i przeciwnicy kazdego tematu
|
|
<puknięcie się w czoło> tak, tak, w Łomży jest od groma zwolenników burzenia, niszczenia, zabijania, mordowania, zastraszania i innych takich... ______________ Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej (Nie mylić z Wielką Polską :-) WWW.WIELKA.NET ______________
|
|
matyjasz ty wogole patrze jestes tepy jak kosa do zniw z 1945r
|
|
Bo ja wiem... to chyba nie ja napisałem temat, w którym pytam się ludzi, czy lubią terrorystów... ______________ Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej (Nie mylić z Wielką Polską :-) WWW.WIELKA.NET ______________
|
|
Terrorysta, u mnie na osiedlu istnieje fan klub Biladena, no wiesz takie nieoficjalny, od czasu do czasu walną gdzieś bombe w Iraku. Jak chcesz się zapisać to bądź w jutro w lasku jednaczewskim o 18:23. Nie spóżnij się !! ps. Ty jesteś na jakieś ostrej fazie ??
|
|
ludzie to mają co pisać głupoty.
|
|
ORANGE glupota to ci mial dac ksiadz na drugie tylko kosciol nie zezwolil
|
|
DZIKI po pierwsze primo to na te spotkanie w lasku idz razem ze swoja mamejska paczka,a po drugie to na fazie jak bym byl to bym z tba troche inaczej porozmawial,a po za ym jak sam jestes cpunem to nie wmawiaj to innym!
|
|
Do Warszawy przyjechał japoński dziennikarz. Po tygodniu faksuje do redakcji: "Ta Polska, to cywilizowany kraj. Mieszka tu dużo ludzi różnych narodowości. Są nawet Indianie, którzy biją się kijami bejsbolowymi z łysymi buddyjskimi mnichami w młodzieżowych strojach." Zbych
|
|
dziki terrorysta niejest na fazie n tylko zadal pytanie i co sie okazaolo ze jest ono ponad wasze sily i mozliwosci zapytal co sadzicie i czekal na odpowiedz a wy to potraktowaliscie ze uuu Przeraza mnie wasza glupota
|
|
Zbych twoje podsumowanie bylo idealne,moja organizacja jest za tym aby wprowadzic cie w nasze szeregi
|
|
WOw mam przeczucie ze jestes jednym z nas
|
|
WOw, bardzo mądre zadał pytanie. Brawo !! Nie od dziś wiadomo że terroryści zagrażają światu, zabijają ludzi. Więc pytanie czy są oni użyteczni jest chyba nie ma miejscu, ale może dla niektórych nie jest tak to oczywiste jak dla mnie.
|
|
dziki czy ty musisz brac wszystko na powarznie czlowieku wiecej luzu i THC pamietaj ze zycie to nie tylko praca ale terz zabawa ale patrze ze ty z tych co sie na rzatach nie znaja powiem ci jedno madre zdanie "Bij w Gówno"
|
|
Z terroryzmem jest problem bo: -czy terrorystami są ministrowie, którzy straszą naród drożyzną za nieposłuszeństwo? - czy terrorystą jest np. urzędnik, lekarz itp. którzy straszą niewykonaniem swego obowiązku jeśli nie dostaną koperty? - czy terrorystą jest polityk, który wymyśla zagrożenia (które sam realizuje)wobec nieposłusznego narodu jeśli ten nie będzie głosował po jego myśli? - czy terrorystami są pracodawcy, którzy okradają ludzi z wypłaty grożąc im zwolnieniem z pracy? - ...czy terrorystami są ci. którzy........ CZY JESTEŚMY NARODEM TERRORYZOWANYM TOTALNIE, CODZIENNIE I OD DAWNA? Zbych
|
|
Dobra, skoro już podchodzimy do tego serio... Ciekawe, czy gdyby rzecz działa się w roku 2004, Kościuszko, Piłsudzki i wielu innych byliby uznani za terrorystów... ______________ Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej (Nie mylić z Wielką Polską :-) WWW.WIELKA.NET ______________
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |