Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pilot do centralnego zamka |
Kto w Łomży zajmuje się naprawą pilotów do zamka centralnego?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pilot do centralnego zamka |
Tuning Music na Al.Legionów, na przeciwko 4Plus.Byłam tam podłączają to i pewnie naprawiają
|
|
Byłem tam. Niestety nie potrafią mi pomóc.
|
|
przed samą stacją cpn jadąc w kierunku kupisk starych na końcu ul. Nowogrodzkiej wiem że tam zajmują się pilotami ale w zależności od tego co ci poleciało. Jeszcze jedno tam są dwa zakłady pierwszy gdzie sprzedają bryczki to zaraz za nimi jest elektryk oczywiście po prawej stronie. waldek27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
A w czym problem z tym pilotem? ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Nie działa. Wymieniłem baterie i nic.
|
|
albo cos padlo albo sie rozprogramowal, pod warunkiem ze jest programowalny :)
|
|
Jak nie masz nikogo to mogę Ci luknąć w tego pilota MOC z Wami, ale potencjalnie utrzymujcie równowagę.
|
|
[]-[]
|
|
byłeś tam o ci napisałem waldek27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Więkrzość naprawiaczy i innych niby fachowców to rzeźbiarze - tak dla przypomnienia. Tanio - wcale nie znaczy, że dobrze Drożej - wcale nie znaczy, że lepiej
|
|
Daruj sobie naprawe, bo wiekszosc "alarmiarzy" to fachowcy od rozciagania przewodow po aucie i laczenia sterownikow z centralka. Prawdziwego pojecia o elektronice nie maja za grosz. Jak wiesz jaki to alarm i pilot jest programowalny z centralki to zajrzyj na stronke: http://www.amt-alarmy.pl/ Moze beda mieli. Dodam, ze "fachowcy" chcieli ode mnie za kluczyk z programowaniem 300zl, a zamowilem se tam za 40zl lacznie z wysylka. Fachowiec, ktory chcial 300 obrazil sie na mnie jak mu powiedzialem, ze za 120 bede mial kompletny identyczny alarm, z ktorego wezme piloty, a jak centralka nie przyjmie to i ja przepne.
|
|
mialo byc pilot z programowaniem nie kluczyk
|
|
[]-[]
|
|
i co w końcu z tym pilotem Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
JUZ NIE POTRZEBUJESZ POMOCY TO NIPISZ ????????????????????? Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
moze w koncu sie wypowiesz co z tym pilotem?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? waldek27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |