Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chcę kupic motocykl..... |
Chciałbym sobie kupić motocykl, najlepiej sportowy. Czy może ktoś wie, czy w Łomży bądź okolicach jest jakiś dealer zajmujący się sprzedażą nowych lub używanych motocykli?? Nad jakimi markami warto się zastanowić???? Czy jest w Łomży lyub okolicach sklep z rzeczami typu kurtki, portki i kaski dla motocyklistów???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chcę kupic motocykl..... |
Cześć. Sklep z motocyklami, skuterami itp. powstał na Al. Legionów (naprzeciwko sklepu "Gośka", obok dworca autobusowego). Możesz tam zamówić także akcesoria, o których piszesz. Co do marki, to wszystko zależy od zasobności portfela... Od 6.000 zł w górę... Pozdrawiam
|
|
tak powstał tam sklep !! poza tym sklep z czesciami do motorowerow i motorow typu Mz,Wsk itp. jest w Kolnie !! i jeden jest jeszcze w Ostrołece !!
|
|
a jak bys chcial wyremontowac silnik od swojego motorowerka to ja Ci to moge zrobic:) Hoł, Hoł ,Hoł
|
|
...a od samochodzików też remontujesz...? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |