Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piosenka z reklamy |
Witam :) Mam pytanko czy ktoś może wie jaki jest tytuł piosenki z tej reklamy "era" co oni tak podczas gadki włosy sobie kręcą palcem?? :)) Za odpowiedz będę bardzo wdzięczna :))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piosenka z reklamy |
"Uprzejmie informuję, iż jest to utwór o tytule "Back 2 Da Future" skomponowany przez Drew Milligan, Vula Malinga, Marcus Thompson".
|
|
a z reklamy nowego fiata??taka włoska! Kobietka
|
|
Gianna Naninni - Meravigliosa creatura
|
|
a kto wie z jaki fragment utworu leci przy reklamie butów Ecco??
|
|
"Posty, których jedynym celem jest reklama - będą kasowane" a tu wszystko o reklamach :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) _______________________________________- ... & vice versa!
|
|
A może wiecie jaki jest tytuł nuty co na samym początku leci w zwiastunie "Gwiazdy tańczą na lodzie"? Chodzi mi o pierwsze bodajże 5-10sek... To bardzo charakterystyczny motyw. Może ktoś zna... ...
|
|
Just, Ty glupia cipo, niezasmiecaj nam tutaj twoimi psychiatrycznymi odchylami, obciagnij kolesiowi czlonka, i spadaj. 'You got a problem, I got a problem solver, and its name is revolver'.
|
|
Ja tam nie wiem ale radzilbym sie zapytac mojego wujka. Podaje adres www.google.pl ______ Żyj żyj na maxa...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |