poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Piercing

Witam. Chcę sobie zrobić kolczyk w języku. Gdzie w łomży można to wykonać i jakie są ceny ?

pozdrawiam Asia19

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Piercing

propnuje se zrób na dupieheheh

Asia i na co Ci to?

Powiem tak jak moj przedmowca-na co ci to?Ale jezeli juz tak bardzo chcesz to na Dlugiej przed lub za rossmanem byl salonik kosmetyczny, na pietrze,ale czy jest nadal i jakie sa ceny tego niewiem.zreszta podejzewam ze prawie kazdy salon to wykonuje.Pozdrawiam

Chodzi o to aby wzmóc doznania i spotęgować rozkosz u partnera przy seksie oralnym. Asia19: ja to bym wogóle nie pytał na Twoim miejscu o cenę. Gostek chce abyś mu "obciągała" to niech płaci !!

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Z gówna bata nie ukręcisz ...

...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...

Ja bym ci zrobił kolczyk.

haha :D Asia19 moze powiesz jak juz zrobisz sobie kolczyk jak doznania seksualne :D

fistaszek: czyzbys otwieral studio percingu ??:P

Asia19 to po prostu zwykła krowa. ARiMR kazała ją okolczykować

Asia 19 i pewnie jeszcze chcesz sie na bóstwo takie jak w linku zrobić
http://fishki.net/comment.php?id=19147

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

kosztuje 100 zl, ja robilam na dlugiej i jestem zadowolona:)

********* sprawa. Mówię wam. Mojemu psowiu zrobiłem kolczyk. Teraz wiem gdzie jest TAKA ZNACZONA SUKA.....

Ludzie dajcie spokój. Asia co Ty wyrabiasz??? Jak nie masz w pępku to rób w pępku. Chyba, że wolisz w języku bo masz aż tak niskie poczucie wlasnej wartośći
Pozdrawiam

Kobieta bez takich "gadżetów" jest piękna,dziewczyny co wy robicie?Po co tak się "szpecicie" bez obrazy oczywiście..?

hej dziewczyno...spójrz na misia..... on taki ładny a nie ma przekutego pysia ;)

Camel... sorry ze sie wtracam,ale jesli chce w jezyku to co jej doradzasz w pepku?! na dlugiej mozesz zrobic i kosztuje to cos kolo 100zl...pozdrawiam

jestescie poje bani kllczyk w jezyku fajny jest, ze az powiem zajebisty :)
o jakim szpeceniu wy mowicie ludzie oipanujcie sie ...ciemnogrod ta lomza jak sam skurwensyn !!!! WIOCHA !!!!!!!! slyszycie mnie ?? WIOOOOOOCHHHA !!!!!

ze dziewczyna chce miec kolczyk w jezyku i sie pyta gdzie w tej za je banej dechami wiosce moze sobie zrobic to wy od razu jakies moralistyczne gadki
!!! oszolomy !!!

a propos dziewczyny z kolczykiem w jezyku za je biscei robia laske :D

aaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjj :D

elooooooooooooooooo uuuuuuuuuuuuuuuuuuu :D

FIN napisał - cyt: "a propos dziewczyny z kolczykiem w jezyku za je biscei robia laske :D

Też słyszałem, że faceci najchętniej wybierają takie białogłowy na żony. Robi się to tak, że dama wkłada GO w ten kolczyk i rytmicznie porusza głową "w górę i w dół". Uciecha i frajda dla faceta ogromna a w międzyczasie mając przecież wolne ręce można ugotować coś dla niego i pranie niewielkie zrobić.

Asia 19 zapewne jest młodą mężatką, stąd też chce sobie w kuchni prace zautomatyzować - nieprawdaż ??

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Jaki LOL peter to kozak hehe ale post ;D

W Afryce bardzo dawno , tak sie dziewczyny oszpecały , aby biali do Ameryki ich nie wywieźli. Teraz też tak chyba chcą- patriotki , kandydatki na Matki Polki. A moze język na 4 podzielić, albo wiecej, za mop by mógł słuzyć.

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

jezuu jak kolczyk w jezyku to do robienia loda...jakie glupki :)

znajoma na krótkiej robi świetnie
100 złotych z kolczykiem
perfect
chwalona przez każdego xD

Z kolczykiem , czy z połykiem ? :)))))

Ja tam nie chciał bym mieć dziewczyny z kawałkiem maturgii w języku. Sroka ale kobieta jest piękna bo jest naturalna nie, że jest piękna bo tu i ówdzie se coś wsadziła. :/

nikt nie pytal was w ten sposob: "co myslicie na temat kolczyka?" potrzebna byla konkretna informacja ktora zostala podana.
z kolei jesli kolczyk na mysl o kolczyku w glowie wam tylko "robienie laski" to chyba cos nie tak. Ja swoj zrobilam dla samej siebie, bo mi sie podobal, dla nikogo innego.

I co Asia19 zrobilas se dziure w jezyku, moge ci juz tam wkladac, czy wolisz obciagac. Daj znac malenka. ;o)

'You got a problem, I got a problem solver, and its name is revolver'.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org