Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piercing |
Witam. Chcę sobie zrobić kolczyk w języku. Gdzie w łomży można to wykonać i jakie są ceny ? pozdrawiam Asia19
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piercing |
propnuje se zrób na dupieheheh
|
|
Asia i na co Ci to?
|
|
Powiem tak jak moj przedmowca-na co ci to?Ale jezeli juz tak bardzo chcesz to na Dlugiej przed lub za rossmanem byl salonik kosmetyczny, na pietrze,ale czy jest nadal i jakie sa ceny tego niewiem.zreszta podejzewam ze prawie kazdy salon to wykonuje.Pozdrawiam
|
|
|
Z gówna bata nie ukręcisz ... ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Ja bym ci zrobił kolczyk.
|
|
haha :D Asia19 moze powiesz jak juz zrobisz sobie kolczyk jak doznania seksualne :D fistaszek: czyzbys otwieral studio percingu ??:P
|
|
Asia19 to po prostu zwykła krowa. ARiMR kazała ją okolczykować
|
|
Asia 19 i pewnie jeszcze chcesz sie na bóstwo takie jak w linku zrobić http://fishki.net/comment.php?id=19147 " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
kosztuje 100 zl, ja robilam na dlugiej i jestem zadowolona:)
|
|
********* sprawa. Mówię wam. Mojemu psowiu zrobiłem kolczyk. Teraz wiem gdzie jest TAKA ZNACZONA SUKA..... Ludzie dajcie spokój. Asia co Ty wyrabiasz??? Jak nie masz w pępku to rób w pępku. Chyba, że wolisz w języku bo masz aż tak niskie poczucie wlasnej wartośći Pozdrawiam
|
|
Kobieta bez takich "gadżetów" jest piękna,dziewczyny co wy robicie?Po co tak się "szpecicie" bez obrazy oczywiście..?
|
|
hej dziewczyno...spójrz na misia..... on taki ładny a nie ma przekutego pysia ;)
|
|
Camel... sorry ze sie wtracam,ale jesli chce w jezyku to co jej doradzasz w pepku?! na dlugiej mozesz zrobic i kosztuje to cos kolo 100zl...pozdrawiam
|
|
jestescie poje bani kllczyk w jezyku fajny jest, ze az powiem zajebisty :) o jakim szpeceniu wy mowicie ludzie oipanujcie sie ...ciemnogrod ta lomza jak sam skurwensyn !!!! WIOCHA !!!!!!!! slyszycie mnie ?? WIOOOOOOCHHHA !!!!! ze dziewczyna chce miec kolczyk w jezyku i sie pyta gdzie w tej za je banej dechami wiosce moze sobie zrobic to wy od razu jakies moralistyczne gadki !!! oszolomy !!! a propos dziewczyny z kolczykiem w jezyku za je biscei robia laske :D aaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjj :D elooooooooooooooooo uuuuuuuuuuuuuuuuuuu :D
|
|
FIN napisał - cyt: "a propos dziewczyny z kolczykiem w jezyku za je biscei robia laske :D Też słyszałem, że faceci najchętniej wybierają takie białogłowy na żony. Robi się to tak, że dama wkłada GO w ten kolczyk i rytmicznie porusza głową "w górę i w dół". Uciecha i frajda dla faceta ogromna a w międzyczasie mając przecież wolne ręce można ugotować coś dla niego i pranie niewielkie zrobić. Asia 19 zapewne jest młodą mężatką, stąd też chce sobie w kuchni prace zautomatyzować - nieprawdaż ?? Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Jaki LOL peter to kozak hehe ale post ;D
|
|
W Afryce bardzo dawno , tak sie dziewczyny oszpecały , aby biali do Ameryki ich nie wywieźli. Teraz też tak chyba chcą- patriotki , kandydatki na Matki Polki. A moze język na 4 podzielić, albo wiecej, za mop by mógł słuzyć. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
jezuu jak kolczyk w jezyku to do robienia loda...jakie glupki :)
|
|
znajoma na krótkiej robi świetnie 100 złotych z kolczykiem perfect chwalona przez każdego xD
|
|
Z kolczykiem , czy z połykiem ? :))))) " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Ja tam nie chciał bym mieć dziewczyny z kawałkiem maturgii w języku. Sroka ale kobieta jest piękna bo jest naturalna nie, że jest piękna bo tu i ówdzie se coś wsadziła. :/
|
|
nikt nie pytal was w ten sposob: "co myslicie na temat kolczyka?" potrzebna byla konkretna informacja ktora zostala podana. z kolei jesli kolczyk na mysl o kolczyku w glowie wam tylko "robienie laski" to chyba cos nie tak. Ja swoj zrobilam dla samej siebie, bo mi sie podobal, dla nikogo innego.
|
|
I co Asia19 zrobilas se dziure w jezyku, moge ci juz tam wkladac, czy wolisz obciagac. Daj znac malenka. ;o) 'You got a problem, I got a problem solver, and its name is revolver'.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |