Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto dzwoni ze skypa na domowe i komurki |
Chodzi o to ze wykupiłem sobie skype aut i miło być na domowe i komurki 8,1 gr. za minute na stacjonarne to ni tak wybija ale na komurke kasuje mi 82 gr. a miało być 8,1 gr. Narazie dzwoniłem tylko w polsce . Czy ktoś może wie coś więcej czy to tak po prostu jest
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto dzwoni ze skypa na domowe i komurki |
komórka pisze sie przez o z kreską
|
|
po pierwsze 8,1 grosza jest TYLKO na domowe. na komórki pobiera jak za normalne połączenie.
|
|
Ja z tego korzystam. na stacjonarne i za granicę jest 8 gr/minuta. Natomiast na komórki jest ok. 80 gr. tak jak powiedział przedmówca.
|
|
dokładnie dzwoniąc na komórkę płaci sie 0,82zł za minutę oraz za połączenie dodatkowo 0,17zł
|
|
Na komórkę do USA jest najtaniej - 8 groszy, tak jak na stacjonarne. Wszędzie indziej jest drożej. Sprawdź w cenniku. Często wydzwaniam do Stanów, więc wiem. Tamci to mają śmiesznie, bo płacą nawet za przychodzące rozmowy komórkowe.
|
|
Twoja stara bo teraz lubi obciagac international. 'You got a problem, I got a problem solver, and its name is revolver'.
|
|
Twoja stara, odkad sie uwaza za high class call girl, a nadal jest zwykla zdzira. LMAO! 'You got a problem, I got a problem solver, and its name is revolver'.
|
|
TheWiseOne- jak jesteś wysportowany to możesz sobie sam obciągnąć :)
|
|
skecz ty stary pedale, jeszcze ciagniesz? hahhahha 'You got a problem, I got a problem solver, and its name is revolver'.
|
|
TheWiseOne- cały czas podklepujesz bajerę o obciąganiu, jak masz sporo czasu to do rejonu enrgetycznego się jako wolontariusz zgłoś na obciaganie kabli :)
|
|
skecz ty nadal ciagaj swojemu staremu koles. Meska dziwko. 'You got a problem, I got a problem solver, and its name is revolver'.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |