Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Angielski |
Która szkoła języków obcych jest najlepsza według Was pod względem nauki mówienia tzn żeby nauczyć sie dobrze gadać po Angielsku :) tylko to nie chodzi o maturę tylko tak jeśli chciałabym później gdzieś wyjechać :) z góry wielkie dzięki :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Angielski |
ALMA MATER ___POLAK___TO___JA___
|
|
zgadzam sie :))
|
|
a ja nie...
|
|
każda jest dobra aby chęci były
|
|
Zdecydowanie polecam Alma Mater :-)
|
|
Gdzie byś się nie uczyła,to i tak po wyjeździe np. na wyspy (bądź do jakiegokolwiek anglojęzycznego kraju) czeka Cię brutalne spotkanie z rzeczywistością.Okaże się,że wszystkie certyfikaty czy piątki z matury można sobie w buty schować. Sporo czasu mija zanim człowiek zaczyna rozumieć chociażby bełkoczących angoli,albo dziwnie wymawiających i akcentujących irlandczyków hehe. Nie mówię jednak,że nie warto się uczyć,wręcz przeciwnie,mając opanowane podstawy,potem jest wiele łatwiej,Niemniej jednak,nie nastawiaj się że będziesz za granicą w lot gadać z angolami,bo dogadujesz się nieźle z nauczycielką w Polsce. Niestety tak nie jest :) Znam to z autopsjii hehe...
|
|
ALMA MATER!!
|
|
A British nie ???? Powaznie lepsza Alma Mater?? A w Alma Mater ucza tez języka hiszpańskiego ??? :)))
|
|
Justa7 ja tam się uczyłam i teraz dalej kontynuuję naukę i nie narzekam, a angielski znam naprawdę dobrze. Czy uczą hiszpańskiego nie wiem :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |