środa, 09 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kamery AXIS na rondzie,stadionie

Witam.

Czy ktoś orientuje się jak zdobyć obraz z kamer Policji w Łomży?
Pewne jest na 100% że kamery te działają w systemie Axis i jest to zaawansowana technologia cyfrowa czyli kazda kamera ma swoj IP i połaczenie między komendą a kamerą polega na połączeniu coś ala WiFI.

Od razu mówię że odbioriki kamer bezprzewodowych nie działają z tą kamerą która jest na rondzie i w innych miejscach. 900MHz odpada.Natomiast 2.4 GHz niesprawdzałem

Nie chodzi mi o sterowanie kamerami za pomocą programu jaki oferuje AXIS (obrót,zoom,klatka itd). Interesuje mnie czy owy obraz jest gdzies udostępniany i czy jest mozliwosc zeby ten sam obraz miec u siebie w PC?

4lomza.pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kamery AXIS na rondzie,stadionie

Druga sprawa zeby promowac miasto mozna by udostepnic obraz dla mieszkancow lomzy i z daleka..

tak jak w Białymstoku lub Warszawie

4lomza.pl

kiedyś miałem gdzies linka do kamerki na woj.polskiego ale teraz juz nie ;/

A pomyśleliście o tym że nie każdy sobie życzy aby był widoczny w necie nap mąż mówi że jest w pracy a tu żona widzi jego auto z jakoś blądi w środku ;)))
Pozdrawiam

Bardzo dobry pomysł. Kiedyś był link do kamery na al.legionów a by mogli udostępnić na zjeździe i na starym rynku ;) tylko bym wam pomachał jak piwo żłopie na placu czerwonym ;)

ty skaner a o tsunami to slyszales?

--
tomek w.

\"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\"

\"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"

tsunami to ja mam rano w ubikacji więc słyszałem i widziałem. Ale co to ma wspólnego z tematem ?

[]-[]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

różne
Jagody, Grzyby Kupuję. Łomża, ul. Łąkowa 13.
tel.
nieruchomości
Kupię las do wycinki z ziemią lub bez. Drewno stosowe: sosna, brzoza, olcha.
tel. 692092525
usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 607098758
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org