sobota, 12 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
SERIES 80

Witam Wszystkich.Otóż jestem posiadaczem Nokii 9300,poszukuje ciekawych aplikacji(gier,programów)do tego modelu.szukałem w internecie ale nic konkretnego nie znalazlem.Może ktos am na twardym albo jakiś link ciekawy to prosze o info.Pozdro!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: SERIES 80

chodzi Ci o pliki na symbiana tak? Szukałes moze na stronie symbianos.pl najlepiej jak bys sie zalogowal na forum i tam poszukał. Mozna znalesc duzo ciekawych rzeczy.Pozdrawiam

www.n9x.pl Tam też poszukaj. Jeśli jeszcze nie szukałeś.

szukałem szukałem

nietypowa ta platforma,jak cos jest to same demka

Łukasz1984 mam pytanko co do telefonu. Zamierzam też go kupić. Jak się sprawuje?? jakieś wady, zalety??

Michal91,to zalezy czego oczekujesz od telefonu.Ja mam go dopiero tydzien,i powiem Ci ze jestem z niego zadowolony.Ale jezeli szukasz telefonu do rozrywki,to lepiej rozejrzyj się za czymś innym.Jest do niego mało aplikacji-oczywiście jest smart movie itp,sa gry czy tez inne aplikacje.Osobiscie nie zamierzam zmieniac tego telefonu,szybko pisze smsy,orginalnie wyglada,wygodny w uzyciu.Co do wad to mysle ze moge zaliczyc baterie,chociaz to normalne przy intensywnym korzystaniu(2dni),mało gier itp.Jezeli szukasz czegoś,na czym mozesz pograc lub film obejrzec to polecam nokie 6600.miałem ją przed 9300 i byłem z niej bardzo zadowolony.No i oczywiście niedrogo kosztuje:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org