Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SERIES 80 |
Witam Wszystkich.Otóż jestem posiadaczem Nokii 9300,poszukuje ciekawych aplikacji(gier,programów)do tego modelu.szukałem w internecie ale nic konkretnego nie znalazlem.Może ktos am na twardym albo jakiś link ciekawy to prosze o info.Pozdro!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SERIES 80 |
chodzi Ci o pliki na symbiana tak? Szukałes moze na stronie symbianos.pl najlepiej jak bys sie zalogowal na forum i tam poszukał. Mozna znalesc duzo ciekawych rzeczy.Pozdrawiam
|
|
www.n9x.pl Tam też poszukaj. Jeśli jeszcze nie szukałeś.
|
|
szukałem szukałem
|
|
nietypowa ta platforma,jak cos jest to same demka
|
|
Łukasz1984 mam pytanko co do telefonu. Zamierzam też go kupić. Jak się sprawuje?? jakieś wady, zalety??
|
|
Michal91,to zalezy czego oczekujesz od telefonu.Ja mam go dopiero tydzien,i powiem Ci ze jestem z niego zadowolony.Ale jezeli szukasz telefonu do rozrywki,to lepiej rozejrzyj się za czymś innym.Jest do niego mało aplikacji-oczywiście jest smart movie itp,sa gry czy tez inne aplikacje.Osobiscie nie zamierzam zmieniac tego telefonu,szybko pisze smsy,orginalnie wyglada,wygodny w uzyciu.Co do wad to mysle ze moge zaliczyc baterie,chociaz to normalne przy intensywnym korzystaniu(2dni),mało gier itp.Jezeli szukasz czegoś,na czym mozesz pograc lub film obejrzec to polecam nokie 6600.miałem ją przed 9300 i byłem z niej bardzo zadowolony.No i oczywiście niedrogo kosztuje:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |