Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
E. Górniak |
Siemka wszystkim!Chcecie wiedziec cos o pani E.??Jesli tak to zasuwajcie szybko do szpitala wojewódzkiego w Łomży bo ona własnie tam wczoraj - to jest sobota 27,03,2004 urodzila syna!Badzcie sprytni, bo ma wydzielony kawałek oddziału!Buhahahah!!!! CyyCu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: E. Górniak |
gratulowac syna...i lomzynskiego szpitala.. °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Farmazony pleciesz ;-) Pozdrawiam
|
|
Jak nie wierzysz to sie przekonasz w najblizszym czasie...... buhahahahahahaaaa CyyCu
|
|
No, ten jej mąż, to chyba tutejszy...
|
|
W telewizji mówili, że Edytka będzie rodzić za granicą. To, że mąż tutejszy, nie znaczy, że ma tutaj rodzić ;-) Pozdrawiam
|
|
http://www.lomza.info/Article2106.html Tu macie więcej informacji Pozdrawiam Tiger
|
|
No, niby nie znaczy, że ma rodzić tu, ale zwiększa prwdopodobność czegoś takiego.
|
|
http://www.lomza.info/Article2374.html i wszystko w temacie ......... :) Tiger
|
|
I co, jest chlop? Alan bedzie mial na imie.
|
|
MOWIE WSZYSTKIM PANI EDYTA GORNIAK URODZILA SYNA W SOBOTE 27 MARCA BIERZACEGO ROKU SYN ZDROWY OK 3600 GRAM A SAMA SLAWA URODZILA PRZEZ CESARKE PO UPRZEDNIM ZNIECZULENU NAD OPONOWYM Z DOJSCIA LEDZWIOWEGO A TERAZ WYPOCZYWA I NABIERA SIL to szczera prawda Yo nigga!!! Aj!!!
|
|
Dzisiaj (29,03,2004) w TELEEXPRESIE mówili,że Edzia Górniak urodziła syna w Łomży. Grisza
|
|
niech sie chowa .możeon sie chymnu nauczy
|
|
a niektórzy ortografii ...
|
|
no no co za odwaga, wielka pani gwiazda rodzi w łomżyńskim szpitalu, kto następny? cesarzowa kwaśniewska,
|
|
Napewno urodzila w lozmzy wiem bo jestem OJCEM mam slicznego synka!!!!!!!!!!!
|
|
Gratulacje.
|
|
O ile nie ściemniasz :-)
|
|
No to czekamy kiedy Edyta zaprosi na pepkowke.
|
|
A jak juz nas zaprosi to bedziemy tanczyć dwa tygodnie.
|
|
A pewnie ściemniasz
|
|
Ściemnia.... on by nie wiedizla jak sie do tego zabrac !!
|
|
Hmmm... A podobno nie robią znieczulenia nadoponowego w Łomży. Widać mili panowie ze szpitala sa mili tylko wybiórczo....
|
|
Witam wszystkich,wiem na pewno,że nasza Edytka ma jak w raju i wiem również że to jest dobra reklama dla naszego Szpitala,ale czy ktoś się zastanawiał-gdzie jest sprawiadliwość.Czy ja też muszę być piosenkarką,żeby skakali nade mną 24 godziny i miałabym wszystko w pokoju?Oddzielną salę,goryli i spokój,chyba tak,lecz bardzo bym chciała,żeby lekarze i nas traktowali tak samo,przecież równiez jesteśmy ludzmi.Ile muszą dostać,żebym miała taki luksus.Ciekawa jestem co Edyta jada,a może zatrudnieni są specjalni kucharze? Pozdrawiam Dr.Sciana jest dobrym lekarzem.Chodze do niego do przychodni i jest ok,bylam pare razy prywatnie i tak samo mnie potraktowal.Polecam.
|
|
ja w lipcu rodziłam w naszym szpitalu i na nic narzekać na nie mogę!!! opieka bardzo dobra zarówno lekarzy i pielęgniarek Nikt ode mnie nie dostał w łape, A Pani Wilińska (ordynator oddziału) stanowi wzór lekarza To ona trzyma cały oddział w ryzach, co nie zawsze podoba się pielęgniarkom, jak zdążyłam zauważyć !
|
|
Jak znieczulenia nad oponowego nie robia vonReuffen mylisz sie czlowieku zawsze jesli chodzi o znieczulenie miejscowe to zawsze jest nad oponowe przeciez do rdzenia nic nie wstrzykna. Pani Edyta ta to ma dobrze dwuch bykow przed wejsciem do sali i czesc odzialu wydzielony jest dla niej dobrze byc slawnym Yo nigga!!! Aj!!!
|
|
Dlaczego niektórzy z Was nie wierzą w to co zostało napisane ? Tak, to prawda, Edyta urodziła w naszym szpitalu syna i to nic dziwnego. Nasz szpital a zwłaszcza porodówka to jeden z najlepszych oddziałów w Polsce (powołuje się na artykuły i ranking). Zatem dużo szczęścia dla Pani Edyty na nowej drodze życia.
|
|
Sądzę że nie dali jej tego wszystkiego za darmo. na pewno coś zapłaciła za te "wydzielenie". chociaż...może się mylę?
|
|
To może teraz pani Górniak koncert by dała w Łomzy jakis plenerowy dla mieszkanców. W koncu teraz chciał nie chciał to miasto urodzenia jej syna. By sie zaznajomiła z tutejszym ludem było by fajnie napewno.
|
|
EDZIA GÓRNIAK TO FAJNA DUPCIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POZDRO OD COOLBOY
|
|
sylwka: nie musizz byc gwiazda by miec wszytsko w pokoju, wystarczy, ze zaplacisz 200 zeta, bo tyle taka prywatna sala kosztuje. i jest dostepna dla kazdego. sama na takiej lezalam. byl telefon ( nie dzialal, ale byl) i telewizor z 4 kanalami:)0 i ladne zaslonki w onach :))
|
|
A ja jej tego hymnu nigdy nie daruję!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |