Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nowy zawodnik w ŁKS |
poniewaz nie działa lks.4lomza.pl , napisze to taj . Nowym nabytkiem jest Artur Bańka z rezerw Piast Gliwice , pomocnik . ___POLAK___TO___JA___
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nowy zawodnik w ŁKS |
WoW!! __________________ ARIVA , ARIVA ,ARIVA ŁKS!!!!!!!!! TYLKO ŁKS [!][!][!]
|
|
wzmocnienie czy uzupełnienie składu ŁKSu
|
|
Sory, że odbiegam od tematu, ale napne się i powiem pare słów do Ciebie użytkowniku. Po pierwsze to zmień nick, bo śmiesznie on wygląda. Po drugie zmień podpis i nieprzekręcaj przyśpiewek kibicowskich ŁKSu. To na tyle odemnie. Widać, że neostrada znów zrobiła promocję i niestety,trafiła ona w nieporządane ręce odbiorców, jakimi są małolaty ciągle napinający się, którzy ledwo co skończyli po 10 lat. :/ Bez odbioru.
|
|
Hehehehe dobry koleś...."ARIVA ŁKS" :) Normalnie tylko pogratulować głupoty, no i oczywiście zapewne nowej promocji w TP na internet :) A co do Bańki, to ludzie wypowiadający się z Gliwic, twierdzą, że to jest bardzo ambitny, spokojny, panujący nad piłką chłopak. Więc może się nam przydać :) :::...Myślę więc jestem - rzekł....i zniknął...:::
|
|
Ariva - to jest taka herbatka mrożona w sklepach ;p . Bańka , Bańka ... Wiecie , gdzieś już o nim słyszałem . U nas każdy się przyda. *************** Tu coś kiedyś napiszę :)
|
|
Ahahaha HOOLIGANS :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |