Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
fotoradar |
witam. dostałem fotkę z grajewa:( i mam pytanie -bo autko jest zarejestrowane na mamę , czy żeby pojechać do nich i zapłacić mandat to muszę z nią tam jechać? czy mogę sam pojechać i się przyznać że to ja jechalem? z góry dziękuję za okazaną pomoc. fotka zropbiona była przez straż miejską w grajewie bigi2004
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: fotoradar |
dostali pozwolenie to teraz nadrabiaja zaleglosci :D z tego co sie orientuje to wlasciciel pojazdu ma wskazac prowadzacego. znajdz gdzies w necie telefon i przedzwon do nich. tak chyba bedzie najprosciej.
|
|
Oj, masz duzy problem kolego. Zachcialo sie szalenstw, hehe.
|
|
do zdjecia powinno byc dolaczone oswiadczenie ktore wypelniasz cala sprawe mozna zalatwic listownie :)
|
|
możesz nawet teściową wysłać ważne żeby ktoś zapłacił i się przyznał, wszyscy tak robią żeby nie mieć dużo punktów karnych.
|
|
hhehe straszne szalenstwo jechalem 71:P a fotke walneli na tyl samochodu:P bigi2004
|
|
...czyli na tył samochodu z tych urządzeń też fotki można robić...
|
|
zawsze tak było że fotoradary przenośne robio też foty od tyłu, niektóre stacjonarne też
|
|
To kto Ci udowodni, że to Ty jechałeś skoro zdjęcie jest z tyłu ?
|
|
Dlatego znajdź kogoś kto ma prawko , a nie jeździ, punkty na niego , a kasę zapłać. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
a jakim cudem fotoradar zrobił Ci zdjęcie kiedy jechałeś od a nie do radaru? przecież promienie są wysyłane do nadjeżdzającego samochodu, odbijają się od niego i wracają do radaru pokazując prędkość.
|
|
to wszystko jedno wielkie oszustwo :p
|
|
nie wiem jakim cudem nie mam czasu ani chęci walczyć z tym systemem:P hehe zapłacę im te 2 setki i niech sie ode mnie odpiernicza i tak nie mam punktow więc nie zrobi mi to wielkiej różnicy a niestety moje 2 autka są zarejestrowane na matke:( ktorej nie chce robic nieprzyjemności ponagleniami ze strony straży miejskiej bigi2004
|
|
jak to jakim cudem? normalnie fotoradar lapal z jednej i drugiej strony... proste ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
A żeby kierowca nie czuł się w blasku fleszy :D to wysłali tylko "tyłeczek" samochodu ;) chociaż na pamiątke do albumu mogli dać dwa fotosy :) :P Apropo z tego co sie orientuję to z "tyłu" chwyta fotoradar przy jednosce wojskowej na Al.Legionów
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |