Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szukam dobrego zakladu stolarskiego |
chce zrobic super meble i potrzebuje stolarza solidnego .lub zakladu stolarskiego
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szukam dobrego zakladu stolarskiego |
moduł taki zakład
|
|
Zapomnialem dodac ze taki jeden co na kierzkowej gdzies tam ... nie wchodzi wogole w gre bo widzialem co montuja i jak wyglada u nich reklamacja peknac ze smiechu by mozna
|
|
gdzie to jest?
|
|
jest lepszy. o tymna kierzkowej slyszalam duzo zlych opinii. na bema, obok skepmen komputerowym nordkom jest bdb zaklad stolarki. robili mi meble i jestembaaarzooo zadowolona. nie sa ani njtansi ani najdrozszy, ale robia db.
|
|
tajemniczybyk moduł to dobry zakład?pewnie szef tego zakładu to Twoj znajomy hehe.Tak sie składa ze jestem stolarzem i troche sie orientuje ktore zakłady sa dobre:)
|
|
Mirt - meble na Poligonowej
|
|
polecam zakład stolarski MODEM na ul. Chabrowej jest siedziba. Solidne i ładne meble!!!!!! Karina
|
|
norbi ul.Przykoszarowa Robili mi meble do pokoju i zabudowe do kuchni i naprawdę zajebiście.
|
|
Jeśli mają być meble solidne, a nie takie które rozpadną się po 2-3 latach to MIRT ulica Poligonowa. Jeśli tanie z płyty to obok Rumiński.
|
|
A ja mogę powiedzieć że w kupiskach albo moduł dużo dobrego słyszałam o chilińskim obok mechaniaka
|
|
dobry zaklad stolarski jest na przeciw dawnej milicji na nowogrodzkiej w tych starych mlychach - budynkach z ceglu - trzeba wjechac na podworze i tam da sie znaleźc. Gośc robi solidnie, lacznie z montarzem w mieszkaniu, z projektem, wymierzy wszysttko co trzeba, ustali itd - fachowo do sprawy podchodzi. Polecam, bo robil mi mebel i bylem zadowolony, drugi ktry polecic moge jest na ul.... niestety nie znam nazwy, ale jak jedzie się od jednaczewa - grobla jednaczewska - caly czas proto z asfaltu na drige brukowana - kamienna to po praweej stronei jest szyld. Gośc w podworzu - ma zaklad. Powodzenia w poszukianiach Pozdrawiam Momento mori
|
|
a ja wlasnie wrecz odwrotnie slyszale o tym zakladzie na kierzkowej porzadna robota robia wiem bo sam zamowilem u nich meble sprawdzalem tam i uwdzie u roznych ludzi i bylo ok tak jak u mnie i ten zaklad polecam.
|
|
dzieki za podpowiedzi.skorzystam z waszych rad a wracajac do wspomnianego zakladu na ul .kierzkowej to tez slyszalem najpierw dobre opinie ale jak zobaczylem to mi szczeka opadla i jeszcze ci ludzie ich tlumaczyli z takiej roboty az wstyd ze ktos taka kiczowata robote sprzedaje klientom
|
|
polecam chojnowskich zareaz za ta gorka za lomza jak sie na ostroleke jedzie
|
|
norbi gdzie ty to widziales bo az jestem ciekawy ta kiczowata robote mi sie wydaje ze ty poprostu jestes uprzedzony ja widzialem duzo ich robot i dlatego sie zdecydowalem na ich wykonanie a nie innych. a mowie tak bo wielu znajomych ma od nich kuchnie i jest ok i zalezy jeszce o ktorym zakladzie na kierzkowej rozmawiamy?? pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |