czwartek, 10 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
szukam dobrego zakladu stolarskiego

chce zrobic super meble i potrzebuje stolarza solidnego .lub zakladu stolarskiego

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: szukam dobrego zakladu stolarskiego

moduł taki zakład

Zapomnialem dodac ze taki jeden co na kierzkowej gdzies tam ... nie wchodzi wogole w gre bo widzialem co montuja i jak wyglada u nich reklamacja peknac ze smiechu by mozna

gdzie to jest?

jest lepszy. o tymna kierzkowej slyszalam duzo zlych opinii. na bema, obok skepmen komputerowym nordkom jest bdb zaklad stolarki. robili mi meble i jestembaaarzooo zadowolona. nie sa ani njtansi ani najdrozszy, ale robia db.

tajemniczybyk moduł to dobry zakład?pewnie szef tego zakładu to Twoj znajomy hehe.Tak sie składa ze jestem stolarzem i troche sie orientuje ktore zakłady sa dobre:)

Mirt - meble na Poligonowej

polecam zakład stolarski MODEM na ul. Chabrowej jest siedziba. Solidne i ładne meble!!!!!!

Karina

norbi ul.Przykoszarowa
Robili mi meble do pokoju i zabudowe do kuchni i naprawdę zajebiście.

Jeśli mają być meble solidne, a nie takie które rozpadną się po 2-3 latach to MIRT ulica Poligonowa. Jeśli tanie z płyty to obok Rumiński.

A ja mogę powiedzieć że w kupiskach albo moduł dużo dobrego słyszałam o chilińskim obok mechaniaka

dobry zaklad stolarski jest na przeciw dawnej milicji na nowogrodzkiej w tych starych mlychach - budynkach z ceglu - trzeba wjechac na podworze i tam da sie znaleźc. Gośc robi solidnie, lacznie z montarzem w mieszkaniu, z projektem, wymierzy wszysttko co trzeba, ustali itd - fachowo do sprawy podchodzi. Polecam, bo robil mi mebel i bylem zadowolony,

drugi ktry polecic moge jest na ul.... niestety nie znam nazwy, ale jak jedzie się od jednaczewa - grobla jednaczewska - caly czas proto z asfaltu na drige brukowana - kamienna to po praweej stronei jest szyld. Gośc w podworzu - ma zaklad.

Powodzenia w poszukianiach
Pozdrawiam

Momento mori

a ja wlasnie wrecz odwrotnie slyszale o tym zakladzie na kierzkowej porzadna robota robia wiem bo sam zamowilem u nich meble sprawdzalem tam i uwdzie u roznych ludzi i bylo ok tak jak u mnie i ten zaklad polecam.

dzieki za podpowiedzi.skorzystam z waszych rad a wracajac do wspomnianego zakladu na ul .kierzkowej to tez slyszalem najpierw dobre opinie ale jak zobaczylem to mi szczeka opadla i jeszcze ci ludzie ich tlumaczyli z takiej roboty az wstyd ze ktos taka kiczowata robote sprzedaje klientom

polecam chojnowskich zareaz za ta gorka za lomza jak sie na ostroleke jedzie

norbi gdzie ty to widziales bo az jestem ciekawy ta kiczowata robote mi sie wydaje ze ty poprostu jestes uprzedzony ja widzialem duzo ich robot i dlatego sie zdecydowalem na ich wykonanie a nie innych. a mowie tak bo wielu znajomych ma od nich kuchnie i jest ok i zalezy jeszce o ktorym zakladzie na kierzkowej rozmawiamy?? pozdrawiam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org