poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Trener ŁKS

Kogobyście chcieli na miejsce trenera ŁKS-u ?? Podawajcie propozycje !!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Trener ŁKS

Tadeusz Gaszyński, ewentualnie Czesław Jakołcewicz
Szkoda, że G. Lewandowski nie ma papierów na prowadzenie drugoligowego zespołu i w końcu dziadki z PZPN nakażą władzom ŁKS-u znalezienie kogoś z papierami.

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

Mariusz Wdowczyk

"DZIKI" - słyszałem, że kiedyś był taki piłkarz w ŁKS-ie. Miał bodajże Rafał na imię i wszyscy wiedzieli, kiedy ma urodziny. Może już skończył karierę i zrobił uprawnienia.

Pozdrowienia

ADALL

Adall jaja se robisz? :))))

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

Gaszyński? Z całym szacunkiem, to dobry trener ale max na III-IV ligę...

Jak czytam od pewnego czasu na różnych forach, że ktoś proponuje trenera, nie mając pojęcia o umiejętnościach wymaganych od szkoleniowca na poziomie II ligi, to mam dobrą radę niech skupi się na piłkarzykach, grze, gdzie wrzuci kuleczkę i sobie popstryka.

Podawanie nazwisk trenerów, którzy prowadzili ŁKS w III lidze i drużyna miotała się od zwycięstwa do porażki i na odwrót , bo wszystko było kwestią przypadku, jest śmieszne i wzbudziłoby pewnie śmiech w całym środowisku piłkarskim II ligi.

Trener musi mieć określone osiągnięcia na poziomie na jakim gra drużyna, u nas to II liga. Pewnie i trafiają się "talenty" z III ligowym dorobkiem, ale eksperymentowanie w Łomży może przykro się skończyć. Nie powinien to być objazdowy cwaniak, który zamówi sobie kilkutysięczną pensję, siedzi dopóki nie poznaja sie w klubie, że guzik umie i rusza dalej szukać kolejnych klubów.

Wybór jest trudny, to nie rzucanie nazwisk, jak ślina przyniesie. Mądra decyzja Zarządu, to dobre ustawienie, szkolenie drużyny, wzmacnienia wartościowymi zawodnikami, a co za tym idzie także wyniki na boisku.

Engel Jr. niewiem ale chyba lepszego to w naszym klubie jeszcze trenera nie bylo :)
pozdrawiam

szamac. - masz na mysli jego pomagiera?

Dariusz Kosakoski-tyle ze nie ma uprawnien

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org