Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ipod nano. . . |
Witam. Mam problem z Ipodem nano a mianowicie nie mogę wrzucić żadnej piosenki na niego. Podłanczam go do kompa i wykrywa normalnie urządzenie a następnie kopiuje sobie piosenke na znaleziony dysk Ipoda. Po odłączeniu Ipoda żadnej nuty nie ma w nim :| Z góry dziękuję. Mam nadzieje,że mnie zrozumieliście o co mi chodzi. Pomożecie??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ipod nano. . . |
z tej stronki http://www.apple.com/itunes/download/ sciągnij sobie program itunes zainstaluj i podłącz ipoda wykryje ci go i dopiero przez niego bedziesz sobie mógł nutki wrzucac ipody robią swoje własne katalogi i nazwy plików nie dasz rady wrzucic mp3 tak luzem
|
|
thx wielkie spróbuje tak jak napisałeś.
|
|
ehh wszystko sie da zainstaluj rockboxa jest to specjalny soft do iPodów ma sporo ustawień i jest dostępny praktycznie na wszystkie ipody i największym plusem jest możliwość wrzucania piosenek luzem na niego mp3 gdzie chcemy przy pominięciu itunes które z czasem sie przykrzy ;/ ps. na elektrodzie był chyba dokładny opis pozdrawiam
|
|
niesłyszałem o tej metodzie no szkoda teraz juz zapuzno opchnełem swojego ipoda bo napewno bym skorzystał :)
|
|
winamp pozwala wyslac pliki na ipoda oraz przegladac/ odtwarzac muzyke zen. Wystarczy na playliscie prawoklik wybranej piosenki/piosenek i send to , z listy swoj ipod
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |